Somnox: Ρομπότ που σας βοηθά να αποκοιμηθείτε [CES 2018]

Το Somnox αναφέρεται ως το πρώτο ρομπότ που σας βοηθά να αποκοιμηθείτε και παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στη CES 2018.

Το Somnox, δημιούργημα της Ολλανδικής startup Somnox στην ουσία αποτελεί ένα μαξιλάρι, το οποίο διεγείρει συγκεκριμένες γνωστικές λειτουργίες και ενθαρρύνει συγκεκριμένα μοτίβα στην αναπνοή του χρήστη ώστε να μπορεί να αποκοιμιέται ευκολότερα.

Το έξυπνο αυτό μαξιλάρι έρχεται με βοηθητική Android ή iOS εφαρμογή, η οποία προσφέρει νανουρίσματα και άλλους ήχους που θεωρούνται χαλαρωτικοί όπως χτύπους καρδιάς καθώς και οδηγούς για διαλογισμό.

Somnox ρομπότ, Somnox: Ρομπότ που σας βοηθά να αποκοιμηθείτε [CES 2018]

Αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο ήχο που σας χαλαρώνει μπορείτε να το ανεβάσετε στην εφαρμογή.

Σύμφωνα με τη Somnox, το έξυπνο μαξιλάρι της αποτελεί εξέλιξη των λύσεων καταγραφής ύπνου, οι οποίες ναι μεν είναι χρήσιμες αλλά δεν βελτιώνουν άμεσα την ποιότητα του ύπνου του χρήστη.

Ακόμη, ο χρήστης μπορεί να δώσει οδηγίες στο Somnox ώστε να του επιτρέψει να κοιμηθεί παραπάνω ή να τον βοηθήσει να ξυπνήσει με έναν πιο φυσικό τρόπο.

Το Somnox διατίθεται για προπαραγγελία έναντι 499 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Τώρα τι να πει κανείς!!!! αντί για μαξιλάρι έχεις δύο επιλογές για ήρεμο ύπνο: 1η παρέα (όχι μόνο πονηρή) 2η χάπια που παίζει πολύ στο εξωτερικό!!! χεχεχε!!!!

lneam

Η καλυτερη μεθοδος για να κοιμηθει καποιος ειναι … οταν εχει την αναγκη το σωμα λογο κουρασης. Οι τεμπεληδες εχουν παντα μεγαλα αποθεματα αντοχης στην αποχη απο τον υπνο.

Tzonaros

500 ευρω; καλα οκ

chrpaplos

Φωτεινός αγκαλίτσας. κάνει τα ίδια με 20 ευρώ μόνο.

nikos ms

@chrpaplos εγραψες μαγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεχνολογία CES 2018

Tetra: Έξυπνο μίνι πλυντήριο πιάτων που μαγειρεύει και θαλασσινά [CES 2018]

Το έξυπνο μίνι πλυντήριο Tetra παρουσίασε η Heartworks στο πλαίσιο της CES 2018, το οποίο είναι μικρό, φορητό και μαγειρεύει και θαλασσινά.

Smartphones Android Smartphones CES 2018 ZTE

ZTE: 5G Smartphone μέχρι το 2019 [CES 2018]

Android Smartphone που θα υποστηρίζει 5G σχεδιάζει να λανσάρει η ZTE μέχρι το 2019 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με συνέντευξη του CEO Lixin Cheng στο Bloomberg στο πλαίσιο της CES 2018.

Smartphones Android Smartphones CES 2018

Moviphone: Smartphone με ενσωματωμένο Full HD Projector [CES 2018]

Το Moviphone παρουσιάζει η Wireless Mobi Solution στη CES 2018. Πρόκειται για ένα Android Smartphone, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και σαν Full HD projector.

Smartphones CES 2018 LG

Η LG αλλάζει στρατηγική, θα κυκλοφορεί smartphones όποτε “είναι ανάγκη” [CES 2018]

Η LG παρουσίασε αρκετές συσκευές στο φετινό Consumer Electronics Show 2018. Φυσικά, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της, κορυφαία στελέχη του κατασκευαστή κλήθηκαν να απαντήσουν σε διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η κατηγορία των smartphones.