Sony MP-CD1: Βιντεοπροβολέας τσέπης με ενσωματωμένη μπαταρία

, Sony MP-CD1: Βιντεοπροβολέας τσέπης με ενσωματωμένη μπαταρία

O φορητός βιντεοπροβολέας Sony MP-CD1 καταφθάνει στην Ευρώπη την άνοιξη του 2018. Χωράει εύκολα ακόμα και στην παλάμη του χεριού σας και μπορεί να προβάλει περιεχόμενο μέχρι και σε 120 ίντσες με ανάλυση 854×480 pixel, από μια μικρή απόσταση περίπου 3,5 μέτρα.

Zυγίζει μόλις 280 γρ. και μετατρέπει αμέσως οποιαδήποτε επιφάνεια σε μία ευρεία οθόνη προβολής και λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα, όντας ιδανικός για σύντομες επαγγελματικές παρουσιάσεις, gaming, εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους ή βραδιές κινηματογράφου με την οικογένεια.

Η εικόνα που αποδίδει ο προβολέας διαθέτει την τεχνολογία DLP IntelliBright, η οποία χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας για να αυξήσει τη φωτεινότητα χωρίς να καταναλώνει πολύ μπαταρία (έως και δύο ώρες αυτονομία).

Ο χρόνος χρήσης του βιντεοπροβολέα μπορεί να επεκταθεί με απλή φόρτιση, μέσω της τυπικής θύρας USB-C, ακόμη και όταν η συσκευή είναι σε χρήση, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη του προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος, τον οποίο μπορεί εύκολα ο καθένας να ξεχάσει. Εάν ο βιντεοπροβολέας πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους, μπορεί πολύ εύκολα να φορτιστεί ακόμα και από ένα power bank.

, Sony MP-CD1: Βιντεοπροβολέας τσέπης με ενσωματωμένη μπαταρία

Με εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης, 5 δευτερολέπτων και πλήθος επιλογών για εύκολη συνδεσιμότητα μέσω της θύρας HDMI, μπορείτε να αναπαράγετε περιεχόμενο από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένου ενός υπολογιστή ή ακόμα και του PlayStation, και στη συνέχεια να το μοιραστείτε με οποιονδήποτε στο δωμάτιο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο διακοπής της προβολής κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης, ενώ ένα προαιρετικό HDMI dongleii επιτρέπει την ασύρματη συνδεσιμότητα με μια σειρά συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των smartphones και των tablet για την παρακολούθηση περιεχομένου συνεχούς ροής, χάρη στην ταυτόχρονη τροφοδοσία, από τη θύρα USB στο dongle.

Η αυτόματη σταθεροποίηση εικόνας (keystone) του βιντεοπροβολέα εξασφαλίζει προβολή πλήρης οθόνης χωρίς παραμόρφωση, ακόμη και όταν πραγματοποιείται προβολή από γωνία, ενώ η λειτουργία dynamic picture βελτιώνει την προβολή εικόνων και βίντεο, όσον αφορά την φωτεινότητα και τον κορεσμό. Τέλος, μια υποδοχή για τρίποδα βρίσκεται στην κάτω πλευρά της συσκευής για να διευκολύνει την προβολή σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ακόμα και στο ταβάνι.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Μπραβο στην Sony , μακαρι να εβγαζε και αλλα τετοια μοντελα με μεγαλυτερη αναλυση και short throw.

bezilys

Για να είπε μπράβο ο John στην sony λογικά αύριο θα χιονίσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.