Gear

Sony PlayStation VR 2: Αποκαλύπτεται το design του

Η Sony παρουσιάζει τον τελικό σχεδιασμό του PlayStation VR2, της δεύτερης έκδοσης του κράνους και των χειριστηρίων Virtual Reality. H ύπαρξη και το τελικό όνομα του PlayStation VR2 είχαν ανακοινωθεί εδώ και μήνες, αλλά τώρα το βλέπουμε κιόλας.

Η οπτική σύνδεση με το PS5 είναι παραπάνω από εμφανής στο νέο κράνος με λευκές και μαύρες λεπτομέρειες, ενώ υπάρχουν και κάποια βελτιωμένα στοιχεία, όπως είναι, για παράδειγμα, ένα χειριστήριο που ρυθμίζει τους φακούς, μαζί με ένα νέο σύστημα εξαερισμού. Το βάρος του PlayStation VR2 είναι χαμηλότερο από το προηγούμενο μοντέλο.

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το PlayStation VR2 υποστηρίζει απτικό feedback, αναγνώριση θέσης ματιού, ποιότητα 4Κ HDR, συχνότητα λειτουργίας είτε 90, είτε 120 Hz, ενώ η γωνία θέασης είναι στις 110 μοίρες. H σύνδεση με το PS5 γίνεται με τη βοήθεια ενός καλωδίου USB Type C.

H Sony δεν έδωσε πληροφορίες για το πότε θα γίνει διαθέσιμο το νέο κράνος VR με τα χειριστήρια, ενώ δεν γίνεται ακόμα κάποια αναφορά στην ενδεικτική τιμή του. Προφανώς, για όλα αυτά θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση. Η Sony, πάντως, θέλει να δώσει έμφαση και στο VR περιεχόμενο, με την προσφορά τίτλων games σε Virtual Reality.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.