Κάμερα Go!Cam για το Sony PSP

Η Go!Cam, η οποία κυκλοφορεί από τα μέσα Μαΐου σε όλη την Ευρώπη, υπόσχεται να συνδυάσει τη φωτογραφική και κινηματογραφική δημιουργικότητα με τη διασκέδαση που προσφέρει το PlayStation Portable. Με τη δυνατότητα αποθήκευσης 2,5 ωρών βίντεο και 40.000 φωτογραφιών*, η Go!Cam μεταμορφώνει το PlayStation Portable σε μια φορητή, πλήρως λειτουργική και διασκεδαστική κάμερα.

, Κάμερα Go!Cam για το Sony PSP

Η Go!Cam της Sony προσφέρει ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο, το οποίο εξασφαλίζει συνεχή ήχο, τη δυνατότητα αλλαγής της κατεύθυνσης του φακού κατά 180 μοίρες (κάθετα) και το Go!Edit, ένα λογισμικό επεξεργασίας, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να σώσουν και να επεξεργαστούν φωτογραφίες, βίντεο και ήχο.

«Η κυκλοφορία της Go!Cam είναι μια φανταστική είδηση για όλους τους κατόχους του PlayStation Portable που αναζητούσαν κάτι καινούριο, διασκεδαστικό και δημιουργικό», δήλωσε ο Stephane Hareau, Marketing Manager του PlayStation Portable, στη Sony Computer Entertainment Europe. «Με το καλοκαίρι προ των πυλών και τη δυνατότητα μετατροπής του PlayStation Portable σε μίνι-κάμερα που θα καταγράφει τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας, έχετε ένα ακόμη επιχείρημα για να αποκτήσετε το PlayStation Portable και να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της αυθεντικής φορητής ψυχαγωγίας. Αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τις ποικίλες δυνατότητες, την πολυχρηστικότητα και την εξελικτική φύση του PlayStation Portable».

Λογισμικό Go!Edit
Το λογισμικό επεξεργασίας Go!Edit, το οποίο κυκλοφορεί δωρεάν με την Go!Cam σας επιτρέπει να μετατρέψετε το PSP σε μια φορητή σουίτα επεξεργασίας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να κάνετε μοντάζ εν κινήσει. Με τη δυνατότητα εμπλουτισμού ταινιών και φωτογραφιών με ηχητικά και οπτικά εφέ, το Go!Edit προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα μικρό αριστούργημα. Το Go!Edit προσφέρει επίσης την επιλογή να «ανεβάσετε» τις δημιουργίες σας στο Ιnternet κατ’ευθείαν από το PSP, κάτι που σημαίνει ότι τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να μοιραστείτε τα αριστουργήματα σας με ολόκληρο τον κόσμο.

*Χρησιμοποιώντας Memory Stick PRO Duo χωρητικότητας 4GB
Η Go!Cam απαιτεί την αναβάθμιση του firmware του PSP από τη Ver. 3.0 και πάνω.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikiforos

Epitelous re paidia. Dio xronia exo to PSP kai kamera den epeze.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.