Sony TG7, Η μικρότερη βιντεοκάμερα με GPS

H Sony TG7 προσελκύει όλα τα βλέμματα και επαναπροσδιορίζει την φιλοσοφία ‘HD to go’. Με την κομψή της εμφάνιση, τις έξυπνες λειτουργίες βιντεοσκόπησης και τον ευφυή στην απλότητά του χειρισμό, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στο ταξίδι. Βάλτε τη στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας κατά τη βραδυνή σας έξοδο, τις εξορμήσεις σας τα Σαββατοκύριακα, τα επαγγελματικά σας ταξίδια ή τα μεγάλα ταξίδια σας στο εξωτερικό.

, Sony TG7, Η μικρότερη βιντεοκάμερα με GPS

Στο εσωτερικό της βιντεοκάμερας υπάρχει μνήμη με χωρητικότητα 16GB, στα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι και 6 ώρες (περίπου) Full HD βίντεο γεμάτο λεπτομέρειες και ζωντάνια, με στερεοφωνικό ήχο. Αν θέλετε ακόμη περισσότερο χρόνο βιντεοσκόπησης, μπορείτε προαιρετικά να τοποθετήσετε στην κάμερα ένα Memory Stick. Η Sony TG7 μπορεί να αποθηκεύσει πάνω από 6 ώρες HD βίντεο σε ένα Memory Stick των 16 GB, προσφέροντάς σας τον απίστευτο χρόνο των 12,5 συνολικά ωρών βιντεοσκόπησης, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να κουβαλάτε κασέττες ή δίσκους.

Αν είστε λάτρεις των ταξιδιών, η Sony TG7, ουσιαστικά σε μέγεθος τσέπης, σας επιτρέπει να καταγράφετε τις αναμνήσεις σας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε. Στο εσωτερικό της υπάρχει ένας δέκτης GPS ο οποίος καταγράφει τις μετακινήσεις σας ενώ ταξιδεύετε. Μετά τις λήψεις, η λειτουργία Map Index σας δείχνει που έχουν τραβηχτεί τα βίντεο κλιπ και οι φωτογραφίες, με τη μορφή πινέζας πάνω σε χάρτη που εμφανιζεται στην οθόνη LCD. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναδρομή στο ταξίδι σας όταν επιστρέψετε σπίτι, μέσω του παρεχόμενου λογισμικού Picture Motion Browser το οποίο θα ανασυνθέσει τη διαδρομή σας σε ολοζώντανους on-line χάρτες στην οθόνη του υπολογιστή σας.

, Sony TG7, Η μικρότερη βιντεοκάμερα με GPS

Η υψηλής ανάλυσης LCD οθόνη αφής των 2,7 ιντσών, έχει υιοθετήσει μια νέα, «ενιαία» σχεδίαση. Επίσης είναι πανεύκολη στη χρήση της χάρη στο νέο, απλουστευμένο μενού. Η συσκευή ενεργοποιείται από την στιγμή που ξεδιπλώνετε την LCD οθόνη και η εκκίνηση από την κατάσταση αναμονής είναι πιο γρήγορη από ποτέ – έτσι οι πιθανότητες να χάσετε ένα στιγμιότυπο από αυτά που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή μας, είναι πολύ λιγότερες. Απλά ανοίξτε την LCD οθόνη αφής και είστε έτοιμοι να αρχίσετε να βιντεοσκοπείτε σε δέκατα του δευτερολέπτου.

Sony Handycam HDR-TG7EV
Φορμά βίντεο: HD – AVCHD, SD – MPEG2
Μέσο αποθήκευσης: 16 GB εσωτερική μνήμη τύπου flash (η χωρητικότητα αυξάνεται με τη χρήση προαιρετικού Memory Stick)
Σύστημα απεικόνισης: Αισθητήρας Exmor CMOS 1/5” με διάταξη pixel ClearVid
Αριθμός Megapixel (Βίντεο): 2,3 Megapixel
Αριθμός Megapixel (Φωτογραφίες): 4 Megapixel
Επεξεργαστής εικόνας: BIONZ
Φακός: Carl Zeiss Vario-Tessar
Zoom: 10x Οπτικό, 120x Ψηφιακό
Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot
Dolby Digital Stereo with Zoom Microphone
Automatic Geotagging by GPS
Face Detection / Smile Shutter
Ευρεία Clear Photo LCD plus, 2.7 ιντσών

, Sony TG7, Η μικρότερη βιντεοκάμερα με GPS

, Sony TG7, Η μικρότερη βιντεοκάμερα με GPS

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.