Sony Xperia Duo: To μικρό και «πανέξυπνο» ασύρματο ζευγάρι ακουστικών της Sony [MWC 2018]

Sony Xperia Duo, Sony Xperia Duo: To μικρό και «πανέξυπνο» ασύρματο ζευγάρι ακουστικών της Sony [MWC 2018]

Στο επίσημο press event της στα πλαίσια του MWC 2018 η Sony παρουσίασε εκτός από τις ναυαρχίδες της, Sony Xperia XZ2 και Sony Xperia XZ2 Compact, ένα ασύρματο ζευγάρι stereo ακουστικών, το Sony Xperia Duo.

Το προηγμένο σύστημα ήχου του Xperia Duo επιτρέπει στο χρήστη να ακούει τη μουσική του και τους ήχους του περιβάλλοντος ταυτόχρονα, να έχει δηλαδή μία “Dual Listening” εμπειρία.

Επιπλέον, διαθέτει ένα «έξυπνο» βοηθό που αναγνωρίζει την ώρα, την τοποθεσία και τις δραστηριότητες του χρήστη προσφέροντας του χρήσιμες και σχετικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παραδείγματος χάριν να του υπενθυμίζει τι ώρα είναι το επόμενο meeting του την ώρα που εκείνος φτάνει στο γραφείο.

Sony Xperia Duo, Sony Xperia Duo: To μικρό και «πανέξυπνο» ασύρματο ζευγάρι ακουστικών της Sony [MWC 2018]

Το ασύρματο stereo headset της Sony είναι επίσης σχεδιασμένο να αυξομειώνει αυτόματα την ένταση του ήχου ανάλογα με το περιβάλλον, καθώς και να απαντά ή να τερματίζει εισερχόμενη κλήση με μία κίνηση του κεφαλιού. Τα head gestures ισχύουν φυσικά και στη λειτουργία της μουσικής, στην περίπτωση που για παράδειγμα θέλει να αλλάξει κομμάτι.

Ενώ εάν θέλει να αλλάξει την ένταση της μουσικής μπορεί απλά να ακουμπήσει και να κάνει scrolling επάνω στη συσκευή με το δάχτυλό του.

Μία ακόμη προηγμένη λειτουργία του Sony Xperia Duo είναι ο φωνητικός έλεγχος και η πλήρη συνεργασία του με της υπηρεσίες Google Assistant και Siri. Ταυτόχρονα, το τετραπλό μικρόφωνο απομονώνει τη φωνή του χρήστη και φιλτράρει τους εξωτερικούς θορύβους για να χειρίζεται με απόλυτη ακρίβεια τη συσκευή μέσω των φωνητικών εντολών.

Η μπαταρία του επαρκεί για τέσσερις ώρες συνεχούς μουσικής ψυχαγωγίας με μία φόρτιση, ενώ η πρωτοποριακή θήκη του χρησιμοποιείται και ως φορτιστής για να μη μένετε πουθενά από μπαταρία. Τέλος, το προηγμένο stereo headset υποστηρίζει λειτουργία ταχύτατης φόρτισης.

Sony Xperia Duo, Sony Xperia Duo: To μικρό και «πανέξυπνο» ασύρματο ζευγάρι ακουστικών της Sony [MWC 2018]

To Sony Xperia Duo θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές σε μαύρο και χρυσό χρώμα την άνοιξη του 2018.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geo pap

κανενα 2-3 χιλιαρικα θα κανουν λογικα,sony ειναι αφου

aris

και να γιατι βγαλαν τη θυρα ακουστικων στα καινουργια κινητα…γιαυτο ελπιζω να πατωσουν

Chrs21

Άσχετα με το ποιά θα είναι η τιμή τους τα ακουστικά φαίνονται εξαιρετικά. Υπερβολικό το hate προς τη sony από μερικούς χωρίς λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.