Super Διαγωνισμός: Κερδίστε το devolo Magic 2 multiroom kit


Super διαγωνισμός με δώρο το απίθανο devolo Magic 2 multiroom kit αξίας 299 ευρώ για να μεταφέρετε παντού μέσα στο σπίτι το ίντερνετ μέσω τις υπάρχουσας καλωδίωσης του ηλεκτρικού ρεύματος. Ο διαγωνισμός τρέχει στο YouTube, αφήστε σχόλιο-συμμετοχή εκεί και καλή επιτυχία!
Δηλώστε συμμετοχή στο βίντεο ΕΔΩ!!!
Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και ο τυχερός νικητής θα ενημερώθεί με update στο βίντεο στο YouTube αλλά και εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους!
, Super Διαγωνισμός: Κερδίστε το devolo Magic 2 multiroom kit
Με το devolo Magic 2 startet kit, μπορείτε να έχετε γρήγορο ίντερνετ σε όλα τα δωματάτια του χώρου σας είτε μέσω θύρας LAN (1000Mbps) είτε μέσω WiFi (ac). Το μόνο που απαιτείται είναι να έχετε σύνδεση ίντερνετ στον χώρο σας και με το devolo Magic 2 μπορείτε να το μεταφέρετε σε όλα τα δωμάτια σαν να είχετε κάνει πρόβλεψη για δομημέμη καλωδίωση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimis

Καλό θα ήταν να το δοκιμάσουμε αυτό.
Ευχαριστώ πολύ.

nikos2018

Ταμαμ για όσους έχουν πρόβλημα να φτάνει το internet σε όλες της άκρες του σπιτιού (ιδίως όταν αυτό χωρίζεται σε διαφορετικούς ορόφους (περιλαμβανομένου και του υπογείου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet devolo featured

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το WiFi

Τι συμβαίνει όμως όταν η λήψη δεδομένων δικτύου είναι κακή, τι αντιπροσωπεύουν τα διάφορα πρότυπα WiFi και τι είναι το mesh WiFi;

Reviews Hands-on devolo

devolo Repeater WiFi 6 5400 & 3000: Ισχυρό WiFi παντού!

Με τα devolo WiFi 6 Repeater 3000 και 5400, ο Γερμανός κατασκευαστής αποδεικνύει το πόσο εύκολο είναι να επεκτείνετε το WiFi του router σας μέσα στο διαμέρισμά σας.

Gear devolo

WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit εξασφαλίζουν γρήγορο WiFi σε όλο το σπίτι, αναβαθμίζοντας το με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες του WiFi 6.

Reviews devolo Hands-on

devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

Το νέο devolo Magic 2 WiFi 6 είναι το πρώτο powerline adapter στον κόσμο με WiFi 6 και έρχεται να αποδείξει πόσο εύκολα μπορεί να στηθεί ένα γρήγορο και ασφαλές οικιακό δίκτυο.