Super-simple κινητό ειδικά για παιδιά 8-12 ετών

Τα μοναδικά target group που μέχρι στιγμής δεν στόχευαν οι εταιρείες να προωθήσουν τις συσκευές τους ήταν τα παιδιά. Όταν λέμε παιδιά εννοούμε τα μικρά παιδιά και όχι τους εφήβους. Τώρα λοιπόν ήρθε το κινητό που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά από 8 έως 12 ετών. Πρόκειται για το WeGo που λύνει τα χέρια στους γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τα παιδιά τους αλλά να μην έχουν μια κανονική συσκευή.

Το κινητό το φέρνει η αμερικάνικη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Sprint και παρ’ όλο που δεν έχουν δοθεί τα επίσημα χαρακτηριστικά του, με μια πρώτη ματιά βλέπουμε το εξαιρετικά απλό design του. Έχει μόνο ένα κεντρικό κουμπί για τις κλήσεις, δυο κουμπιά στο πλάι για scrolling up ή down στις επαφές. Όταν το παιδί αισθάνεται ότι είναι σε κίνδυνο απλά τραβάει το κορδόνι το οποίο σας ενημερώνει μέσω μηνύματος και μόλις καλέσετε πίσω ανοίγουν αυτόματα η κάμερα και το μικρόφωνο.

Επιπλέον οι γονείς μπορούν να εισάγουν πάνω από 20 επαφές στη συσκευή που σημαίνει ότι το παιδί μόνο αυτές τις επαφές μπορεί να καλέσει, μπορεί να μπει σε silent mode όταν είναι στο σχολείο. Υπάρχει η δυνατότητα να στέλνει αυτόματα ειδοποιήσεις σε μηνύματα όταν το παιδί φτάσει στο σχολείο ή στο σπίτι αλλά και όταν ταξιδεύει με όχημα που ξεπερνά το όριο ταχύτητας.

Επίσης, επειδή το κινητό δεν έχει κουμπιά τα μηνύματα τα οποία μπορεί να στείλει είναι 50 προκαθορισμένα όπως «κάλεσε με, έφτασα σπίτι κλπ».

Όσο για την τιμή του είναι αρκετά οικονομικό καθώς το Sprint WeGo θα διατίθεται στην Αμερική στα 120 δολάρια.

, Super-simple κινητό ειδικά για παιδιά 8-12 ετών

, Super-simple κινητό ειδικά για παιδιά 8-12 ετών

, Super-simple κινητό ειδικά για παιδιά 8-12 ετών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ορεστης γκιοκας

νταξει αυτο ειναι γελοιο… νομιζουν πως απευθυνονται σε καθυστερημενα…. ρε 8 χρονων εχουν facebook και στα 10 ανεβαζουν ποζεροφωτογραφιες που νομιζουν πως θα το πουλησουν αυτο?!

kostantinos9

Αντε κ ηλεκτρονικο κολαρο σιγα σιγα!

Dimitris547

Ναι κολάρο που σου κάνει ηλεκτροσόκ.
Συμφωνώ απολύτως με τον φίλο παραπάνω είναι πολύ γελοίο και πιστεύω πως δεν θα κάνει πωλήσεις μιας και πλέον κάθε παιδί σε αυτήν την ηλικία έχει κανονικότατο κινητό!!!!

Vagelarios

Φακέλωμα απο την πιο μικρή ηλικία ..

das

“Αρκετά οικονομικό”…
120$ ; μόνο; νόμιζα οτι θα κάνει τουλάχιστον 1300…

LEFOSSAX

Λάθος 5 έως 8 .πλάκα μου κάνετε; είμαι 16 και έχω κινητό από 7 που τότε δεν περνάνε τα 12 χρονα .μετά από 8 χρόνια έχουν αλλάξει ολα τώρα 4 χρον Παίρνουν το s4 και μπαίνουν και κατεβάζουν παιχνίδια από store !!!

dimitris

δεν ειναι σωστο αυτο τα παιδια χριαζωνται και λιγη ελευθερια

Αντρέας

Εγω εχω από 7 και ήταν ενα prada και μετα ενα Ericsson και μετά ενα Ericsson και μετά iPhone 4 και τώρα Ζ1

Sot11

Καλά είμαστε σοβαροί τώρα; Η προστασία καταναλωτών τι στο διάλο κάνει;

Panos7GR

Που πάμε ρε; Πως μεγαλώνουν τώρα τα παιδιά; Τι θα θυμούνται απ την παιδική τους ηλικία; Πως μας κυρίευσε έτσι η τεχνολογία; Λάτρης της τεχνολογίας είμαι φυσικά, αλλά χάνουμε το μέτρο. Η τεχνολογία δημιουργήθηκε για να μας υπηρετεί και να μας διευκολύνει, όχι να μας κυριεύσει!
Αχ…! Που είναι οι εποχές που παίζαμε στην γειτονιά με τα άλλα παιδιά και οι μανάδες φωνάζανε απ τα μπαλκόνια τα καμάρια τους, είτε για φαϊ, είτε για διάβασμα, είτε γιατί ήταν αργά και έπρεπε να κοιμηθούμε… Τώρα δεν ξέρουν τι έχουν μέσα στο βαρκάκι τους κι έχουν κινητά και παίζουν με αυτά. Εντάξει δεν είμαι και κανένας γέρος ούτε τα “-άντα” δεν πιάσαμε ακόμα, για εποχές ’90-’99 μιλάω που μεγάλωσα. (Βέβαια σε επαρχία μεγάλωσα και ζω ίσως γι αυτό κιόλας να έχω τέτοιες εμπειρίες)

Εγώ θυμάμαι καλοκαίρι πρώτης Γυμνασίου είχα πάρει το πρώτο μου κινητό και μάλιστα με δικά μου λεφτά γιατί “δούλευα” σε ένα κουρείο θείου μου. (Το παιδί που ξεσκονιζει τους πελάτες μετά το κούρεμα, σκουπίζει τις τρίχες κτλ απλά)

Θεολόγος

απευθύνετε στο λαό της Αμερικής και ποιο συγκεκριμένα τις περιοχές με μεγάλη εγκληματικότητα , και όχι για εμάς στην Ελλάδα.

Vagelarios

Γνώμη μου ειναι οτι δεν θα πρέπει να είστε υπερήφανοι που είχατε κινητό απο τα 7 … Ούτε ειναι υγειες το 4χρονο να παίζει με το PS4 .. Οι εταιρίες και οι ανυποψίαστοι γονείς στην καλύτερη περίπτωση σας καταστρέφουν τα παιδικά χρόνια …

Μιχαλης

Εγω είχα το καλύτερο κινητο στα 10 μου . Ένα Mitsubishi που δουλεύει ακόμα . Αθάνατο

Nio

Α ρε panos7 τι μου θυμισες. Αξεχαστες εποχες. Εγω στην Νικαια (Αθηνα) μεγαλωσα, 25 ειμαι, κ παιζαμε στις γειτονιες ετσι οπως λες. Κυνηγητο, μηλα, κρυφτο, ποδηλατα, μπασκετ, αλητευαμε σε πλατειες….. Η καθε εποχη εχει τα δικα της αλλα με μετρο παιδακια.

tech21man

Ποσοι απο εσας ομως εχετε παιδια?

Ναι χαιρω πολυ και εγω διαβαζα και εγραφα πριν παω σχολειο το πιο λογικο ειναι να μπορουν να χειριστουν κινητα.

Ωστοσο το κλειδωμα, η απλοτητα το standby ειναι ενδιαφερωντα.

Σαν γονιος παντα σκεφτομουν κατι τετοιο.

Οσο για το ηλικιακο, πραγματικα δεν ξερω αλλα δεν θα ηθελα τα παιδια μου απο μικρη ηλικια να ξημεροβραδιαζονται στο facebook.

Δεν το συμπαθω και θα κανω ο,τιδηποτε για να μην το πολυ υιοθετησουν (ολα τα “social media”).

Οσο για την παραπανω συσκευη, σε καποιους η ακομη και ηλικιωμενους μπορει να φανει χρησιμη, η ακομη και ατομα με ειδικες αναγκες.

Δημήτρης Κ.

Εδώ έχουν φτιάξει τσιπάκια-εμφυτεύματα και δώ κάθεστε και σκάτε για το κινητό..Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας?

Luckees

-Μπαμπά, μπαμπά, πως διασκεδάζατε όταν ήσουνα μικρός;;;
-Δε μίλησα, του πήρα από τα χέρια το laptop και το κινητό και του έδωσα μια μπάλα…

Agelos

δεν μπορω τους ακατανομαστους γονείς που δίνουν στα παιδια τους κινητο ειτε για να παίξουν (να μην κλαίνε) η γιατι το ήθελε πολυ. Καταρχάς όσοι παπαρες τους δίνεται κινητο ειδικά αν ειναι δημοτικό και κατω πιστευω οτι είστε ανίκανοι να μεγαλώσεται παιδί. Δεύτερον ειναι πολυ μαλακια να εχει fb πριν τα 13 για πολλούς λόγους αλλα κυρίως γιατι σιγουρα σε αυτη την ηλικία το θελει γιατι <>, ουτε του χρειάζεται, και στο κατω κατω κόβω τις φλέβες μου οτι το θεωρεί μαγκιά να εχεις πολλούς φίλους. Ας κανουν και τιποτα δημιουργικό. Εδω παιδια της ηλικίας μου (16) πανε για καφε και αντι να μηλαμε μεταξι τους παίζουν με τα κινητά τους. Και τελως τρελενομαι οταν βλεπω γονιό να εχει παιδί που κλέει για να παίξει με το κινητο (σαφώς φτεει ο ανίκανος γονιός). Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Γιαννης

Εντάξει είπαμε δεν ειναι και πολύ καλό να έχουν κινητό μικρά παιδια τώρα αλλά ο ανυψιος μου που είναι έξι χρόνων έχει κηνιτο 300ευρω εντάξει συμφωνώ με τους άλλους δύο πιο πάνω πως δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσει αυτό δηλαδή ληγη ελεύθερια κιόλας στα παιδιά έλεος!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.