Tο Xiaomi Pinecone chipset σε 2 teaser video

Μπορεί εμείς να βρισκόμαστε στον πυρετό της MWC 2017 που ξεκινά σήμερα με τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις, όμως σε δυο μέρες η Xiaomi θα κάνει τα δικά της πολύ σημαντικά αποκαλυπτήρια.

Ο Κινέζος κατασκευαστής αποφάσισε να μπει στην αγορά των chipsets και στις 28 του μήνα ανακοινώνει τα Pinecone.Η εταιρεία ξεκίνησε την καμπάνια προώθησης δημοσιεύοντας δυο teaser video.

Τα Pinecones θα είναι η πρώτη προσπάθεια της Xiaomi να μπει στην αγορά των chipsets και μαζί με την Huawei, θα είναι οι δυο μαναδικοί Κινέζοι. θα ανακοινώσει το high-end Pinecone V970 και το μεσαίας κατηγορίας Pinecone V670.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Pinecone V970 αναμένεται να έχει πολλές ομοιότητες με τον Kirin 960 της Huawei. Διαθέτει 4x A73 και 4x A53 πυρήνες, Mali-G71 GPU, θα είναι κατασκευασμένο με τη διαδικασία των 10nm (ο Kirin είναι στα 14nm) και η GPU θα έχει 12 πυρήνες (8 ο Kirin).

Όσο για το Pinecone V670 chipset, θα κατασκευαστεί με τη διαδικασία των 28nm, διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή A53 και Mali-T860MP2 GPU.

Δείτε τα video:

Xiaomi pinecone teaser videos, Tο Xiaomi Pinecone chipset σε 2 teaser video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
koyroypaki

Αυτά είναι!Ο V970 θα αξίζει πιστεύω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.