Τα επόμενα Apple Watch θα διαθέτουν κουμπί αφής βασισμένο στην Taptic Engine της Apple

επόμενο applewatch κουμπί αφής βασισμένο taptic engine apple, Τα επόμενα Apple Watch θα διαθέτουν κουμπί αφής βασισμένο στην Taptic Engine της Apple

Η Apple, φαίνεται πως θα καταργήσει τα hardware κουμπιά στα επόμενα Apple Watch μιας και θα διαθέτουν τα solid state που θα λειτουργούν όπως το home button των iPhone 7/8, όπου μια επιφάνεια αφής θα δονείται σε κάθε πάτημα μέσω της Taptic Engine, δίνοντας την αίσθηση ότι ο χρήστης πατάει κάποιο κουμπί.

Οι πληροφορίες από τον ιστότοπο Fast Company αναφέρουν πως τα Apple Watch θα συνεχίσουν να διαθέτουν το συνδυασμό του Digital Crown και του κουμπιού στη δεξιά πλευρά της συσκευής, με τη διαφορά ότι το κουμπί δε θα είναι όπως το ξέρουμε θα αντικατασταθεί από επιφάνεια που θα δονείται μέσω της Taptic Engine που δίνει την αίσθηση ότι πατάμε κάποιο κουμπί.

Το Digital Crown θα παραμείνει όπως είναι σήμερα όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του, ενώ το κουμπί που το συνοδεύει θα είναι τύπου solid state κάτι που θα συμβάλλει στην ακόμα καλύτερη αντίσταση στο νερό ενώ θα καταλαμβάνει και λιγότερο χώρο στο Apple Watch, επιτρέποντας τη χρήση μεγαλύτερης μπαταρίας έτσι ώστε να βελτιωθεί η αυτονομία της συσκευής.

Όσον αφορά το πότε θα δούμε αυτές τις αλλαγές στα Apple Watch, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν δεν τα δούμε μέσα στο 2018 τότε θα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα τα δούμε το 2019. Για τα φετινά Apple Watch έχει ακουστεί πως θα διαθέτουν μέχρι και 15% μεγαλύτερη οθόνη με μικρότερα bezel και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και βελτιωμένες ικανότητες καταγραφής πληροφοριών σχετικά με την υγεία μας.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.