Τα πιο happy xmas gifts σε περιμένουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ


Όλος ο κόσμος μετρά αντίστροφα για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, την ίδια στιγμή που τα happy xmas gifts έχουν «κατακλύσει» το ΠΛΑΙΣΙΟ, πιο χαρούμενα, πιο ιδιαίτερα και πιο ξεχωριστά από ποτέ.
Με κεντρικούς ήρωες τα 6 αξιαγάπητα puppets που χορεύουν και τραγουδούν στο ρυθμό του πιο πρωτότυπου τραγουδιού των φετινών Χριστουγέννων, οι γιορτινές αγορές αποκτούν μία νέα παιχνιδιάρικη διάσταση, που είναι βέβαιο πως θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.
Με μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ ή στο plaisio.gr, μπορεί κανείς να βρει όλα όσα ονειρεύεται να αποκτήσει από την αρχή του χρόνου, αλλά και μία τεράστια ποικιλία από ταιριαστές προτάσεις δώρων για κάθε mood, κάθε περίσταση και κάθε τύπο, σε απίστευτα προνομιακές τιμές.
Τα πιο happy xmas gifts σε περιμένουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ, Τα πιο happy xmas gifts σε περιμένουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ
Δώρα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, για μια χαλαρωτική βραδιά στο σπίτι, αλλά και για τη μαμά, τον μπαμπά, τον gamer, τον μικρό επιστήμονα και για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο.
Τέλος, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, το ΠΛΑΙΣΙΟ προχωρά σε μία συμβολική κίνηση, μέσω της οποίας τιμά την τέχνη και τον πολιτισμό. Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά ανεξαρτήτως ποσού, προσφέρει ως δώρο το συλλεκτικό ημερολόγιο του 2019 με το έργο «Χαγιάτι Πρωτάτου Αγ. Όρος» του κορυφαίου Έλληνα ζωγράφου Σπύρου Παπαλουκά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Plaisio Public

Μπράβο σε Πλαίσιο, Public και Praktiker, τσίμπησαν πρόστιμο

Πρόστιμα σε Πλαίσιο, Public και Praktiker καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τον Κώδικα δεοντολογίας περί ανακοίνωσης μειωμένης τιμής σε περίοδο εκπτώσεων.

Business Plaisio

Πλαίσιο: Η ομάδα Robotics κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Η ομάδα Plaisiobots εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC) στη Νότια Κορέα, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό με θέμα «Robot: The Future Transportation».

Business featured Kotsovolos Plaisio

Ξανακλείνουν τα καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt και άλλα

Μέσα στην εβδομάδα μάθαμε ότι άνοιξαν καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt για να υποδεχθούν πελάτες με επαγγελματικό ΑΦΜ. Τώρα ξανακλείνουν.

Business Plaisio

Ανοιξαν σήμερα 12 καταστήματα Πλαίσιο μόνο για επαγγελματίες και τιμολόγιο

Από σήμερα το πρωί άνοιξαν 12 καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα για αγορές από επαγγελματίες και επιχειρήσεις και μόνο για αγορές με τιμολόγιο.