Teuco Seaside Hydro spa 640, Μίνι πισίνα με ενσωματωμένο iPod nano

Από σήμερα, θα μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε τις λειτουργίες χαλάρωσης και ευεξίας τις οποίες σας προσφέρει η Teuco αποκλειστικά χάρη στο σύγχρονο σύστημα Teuco Hydrospa. Η νέα μίνι πισίνα Seaside Hydrospa 640, η οποία αποτελεί την ναυαρχίδα της συλλογής Teuco Hydrospa έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από την Giovanna Talocci. Αυτή τη φορά έρχεται πιο ανανεωμένη, εξοπλισμένη με το δικό της iPod δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική είτε μόνος είτε με παρέα.

, Teuco Seaside Hydro spa 640, Μίνι πισίνα με ενσωματωμένο iPod nano

Το iPod nano 8GB και η συσκευή ήχου με subwoofer και 4 κρυφά ηχεία είναι επιπλέον εξοπλισμένη με αυτόματο χρονόμετρο διάρκειας 3 ωρών με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στην περίπτωση που ξεχάσετε να το κλείσετε. Είναι αδιάβροχο και επιπλέον συμβατό με οποιοδήποτε πηγή MP3.

Η νέα μίνι πισίνα Seaside 640 Hydrospa είναι η πρώτη που είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Hydrosilence, μια αθόρυβη λειτουργία μασάζ που προσφέρει μια εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης όπου όλοι οι τεχνητοί θόρυβοι εξαλείφονται και εσείς μπορείτε να ακούτε μόνο το γλυκό, φυσικό ήχο του νερού. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείτε να εκτιμήσετε πραγματικά τις λειτουργίες του iPod.

Η Teuco όντας μια εταιρία με έντονη περιβαλλοντική συνείδηση και ευθύνη προς το περιβάλλον, προσφέρει την δυνατότητα θέρμανσης του νερού της μίνι πισίνας Seaside Hydrospa 640 μέσω δεκτών ηλιακής ενέργειας, χάρης στην χρήση εναλλακτών θερμότητας. Με τον τρόπο αυτό, η διαδικασία θέρμανσης του νερού μπορεί να είναι ταυτόχρονα φιλική προς το περιβάλλον και να συμβάλει στην εξοικονόμηση κόστους.

Επιπλέον, η μίνι πισίνα είναι εξοπλισμένη με χαμηλωμένες περιοχές μασάζ που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ενώ κάθεστε άνετα ή ξαπλώνετε στην πισίνα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ξαπλώνουν έξω από την πισίνα, χάρη στο χώρο ηλιοθεραπείας που αποτελείται από τρία αδιάβροχα μαξιλαράκια από απαλή πολυουρεθάνη, διαθέσιμα σε ανοιχτό γκρι και κεραμιδί χρώμα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Θα την πάρεις ; 😛

Κώστας Βλαχάκης

Δεν έχω χώρο να την εγκαταστήσω!!!

isidorosr20595

Ας αξιοπιοίσουμε τις ταράτσες. Τόσος χώρος τσάμπα!
Το iPod που θα μπαίνει; Αν είναι στην πισίνα θα βρέχεται και αν είναι κάπου μακριά θα χρειάζεται καλώδιο.

l.vouliagmenis 70 voula οποιος θέλει να την δει ζωντανή 2108956310

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;