Το επόμενο Galaxy Watch θα διαθέτει Bixby Reminder και λειτουργικό σύστημα Tizen;

επόμενο Galaxy Watch διαθέτει Bixby Reminder λειτουργικό σύστημα Tizen, Το επόμενο Galaxy Watch θα διαθέτει Bixby Reminder και λειτουργικό σύστημα Tizen;
Σύμφωνα με φήμες, η Samsung ετοιμάζει το επόμενο Galaxy Watch, για να διαδεχτεί το Samsung Gear Sport, το οποίο θα διαθέτει χαρακτηριστικά που δείχνουν πως ανήκει στην κατηγορία των fitness φορετών συσκευών.
Πρέπει να αναφέρουμε πως το πρώτο Galaxy Watch παρουσιάστηκε μαζί με το Galaxy Note 9 τον Αύγουστο και ήταν το πρώτο smartwatch της Samsung με την επωνυμία Galaxy. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο smartwatch έχει την κωδική ονομασία Pulse, αριθμό μοντέλου SM-R500 και αρχική έκδοση software R500XXE0ARL5.
Υπάρχει η πιθανότητα να ονομάζεται Galaxy Sport και φημολογείται πως θα έχει 4GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, με το λειτουργικό σύστημα να είναι για άλλη μια φορά το Tizen OS. Στην περίπτωση που αποτελεί το διάδοχο του Samsung Gear Sport, θα στοχεύει περισσότερο στην κατηγορία fitness, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε με διαφορετικά μεγέθη οθόνης.
Επιπλέον, το επόμενο Galaxy Watch όχι μόνο θα έχει τη Bixby ενσωματωμένη αλλά θα υποστηρίζει και το Bixby Reminder, με τις ειδοποιήσεις από τη Bixby να εμφανίζονται και στο smartwatch, κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στην επίσημη ανακοίνωση του νέου smartwatch, το οποίο δεν είναι γνωστό το πότε θα κάνει την εμφάνισή του, χωρίς να αποκλείεται να παρουσιαστεί μαζί με τα νέα Galaxy S10.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Eri

Η samsung αν κανει την αλλαγη σε wear os στο galaxy watch 4 θα συνεχει να υποστιριζει τα smartwatches με tizen με νεα updates οπως galaxy watch 3?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.