Το πρώτο Vodafone Virtual Reality κατάστημα powered by Samsung επιστρέφει στην Αθηνά

Το πρώτο Vodafone Virtual Reality κατάστημα powered by Samsung επιστρέφει στην Αθηνά, Το πρώτο Vodafone Virtual Reality κατάστημα powered by Samsung επιστρέφει στην Αθηνά

Το Vodafone Virtual Reality κατάστημα powered by Samsung, το πρώτο VR κατάστημα στην Ελλάδα επιστρέφει στην Αθήνα και δίνει για ακόμα μια φορά στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ζήσουν την μοναδική εμπειρία ενός καταστήματος σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Από τις 15 και έως τις 27 Οκτωβρίου, το Vodafone Virtual Reality κατάστημα powered by Samsung θα βρίσκεται στον 3ο όροφο του The Mall Athens και θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους το επισκεφτούν να δουν, μέσω του Samsung Gear VR σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών, μια ευρεία γκάμα συσκευών Samsung σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα.

Το πρώτο Vodafone Virtual Reality κατάστημα powered by Samsung επιστρέφει στην Αθηνά, Το πρώτο Vodafone Virtual Reality κατάστημα powered by Samsung επιστρέφει στην Αθηνά

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής και η παραλαβή του προϊόντος γίνεται στο φυσικό κατάστημα Vodafone, συνδυάζοντας απόλυτη ασφάλεια και αμεσότητα στην ψηφιακή εμπειρία του πελάτη. Για να γιορτάσει αυτή την μοναδική καινοτομία η Vodafone προσφέρει έκπτωση 40% για αγορές που θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του VR Store.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ.

Ενδεικτικές Τιμές Προϊόντων με έκπτωση 40% για αγορές αποκλειστικά μέσω του VR Store:
• Samsung Galaxy Note 8 €627
• Samsung Galaxy S9 €527,40
• Samsung Galaxy S9+ €587,40
• Samsung Galaxy S8+ €507
• Samsung Galaxy Α5 2017 €209,94
• Samsung Galaxy Α6 €179,93
• Samsung Galaxy Α6+ €225,53
• Samsung Galaxy Α8 €285,54
• Samsung Galaxy J3 2017 €123,54
• Samsung Galaxy J5 2017 €153,00
• Samsung Galaxy J6 €161,94
• Samsung Galaxy Gear Sport €209,94

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.