Το Samsung Galaxy Watch περνά από τον FCC με οθόνη 1.19’’, LTE, Wi-Fi και Bluetooth

Το Samsung Galaxy Watch, Το Samsung Galaxy Watch περνά από τον FCC με οθόνη 1.19’’, LTE,  Wi-Fi και Bluetooth

Το Samsung Galaxy Watch έλαβε πιστοποίηση από τον FCC και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επίσημη παρουσίασή του. Φωτογραφίες του «έξυπνου» ρολογιού δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, μονάχα ένα σκίτσο της πίσω όψης και μέρος των χαρακτηριστικών του.

To σκίτσο αποκαλύπτει μάλιστα και τη νέα επίσημη ονομασία του. Το ‘Samsung Galaxy Watch’ είναι χαραγμένο στην πλάτη της συσκευής με κεφαλαία γράμματα, η οποία διατηρεί σώμα διαστάσεων 51.2 x 43.4mm και οθόνη 30.2mm, δηλαδή 1.19 ιντσών.

Το smartwatch της κορεάτικης εταιρείας μπορεί να άλλαξε όνομα αλλά όχι και λειτουργικό σύστημα με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί με Tizen OS, όπως ακριβώς δηλαδή και οι προκάτοχοι της σειράς Gear, και όχι Wear OS όπως πολλοί θα περίμεναν. Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα του το νέο ρολόι υποστηρίζει τις τεχνολογίες Wi-Fi b/g/n και Bluetooth, καθώς και LTE δίκτυα (η έκδοση SM-R815).

Το Samsung Galaxy Watch φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί στις 9 Αυγούστου στο πολυαναμενόμενο Galaxy Unpacked event που θα ανακοινωθεί το Galaxy Note 9. Επίσης, φημολογείται ότι το νέο smartwatch, όπως και το Note 9 θα διατεθούν για προ-παραγγελία, λίγες μόλις ημέρες μετά την παρουσίαση τους και συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου, ενώ η κυκλοφορία τους στην αγορά θα γίνει στις 24 του ίδιου μήνα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.