Το Samsung Galaxy Watch περνά από τον FCC με οθόνη 1.19’’, LTE, Wi-Fi και Bluetooth

Το Samsung Galaxy Watch, Το Samsung Galaxy Watch περνά από τον FCC με οθόνη 1.19’’, LTE,  Wi-Fi και Bluetooth

Το Samsung Galaxy Watch έλαβε πιστοποίηση από τον FCC και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επίσημη παρουσίασή του. Φωτογραφίες του «έξυπνου» ρολογιού δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, μονάχα ένα σκίτσο της πίσω όψης και μέρος των χαρακτηριστικών του.

To σκίτσο αποκαλύπτει μάλιστα και τη νέα επίσημη ονομασία του. Το ‘Samsung Galaxy Watch’ είναι χαραγμένο στην πλάτη της συσκευής με κεφαλαία γράμματα, η οποία διατηρεί σώμα διαστάσεων 51.2 x 43.4mm και οθόνη 30.2mm, δηλαδή 1.19 ιντσών.

Το smartwatch της κορεάτικης εταιρείας μπορεί να άλλαξε όνομα αλλά όχι και λειτουργικό σύστημα με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί με Tizen OS, όπως ακριβώς δηλαδή και οι προκάτοχοι της σειράς Gear, και όχι Wear OS όπως πολλοί θα περίμεναν. Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα του το νέο ρολόι υποστηρίζει τις τεχνολογίες Wi-Fi b/g/n και Bluetooth, καθώς και LTE δίκτυα (η έκδοση SM-R815).

Το Samsung Galaxy Watch φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί στις 9 Αυγούστου στο πολυαναμενόμενο Galaxy Unpacked event που θα ανακοινωθεί το Galaxy Note 9. Επίσης, φημολογείται ότι το νέο smartwatch, όπως και το Note 9 θα διατεθούν για προ-παραγγελία, λίγες μόλις ημέρες μετά την παρουσίαση τους και συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου, ενώ η κυκλοφορία τους στην αγορά θα γίνει στις 24 του ίδιου μήνα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.