Το Xiaomi Mi Band 3 Explorer Edition διαρρέει με διάφανο λουράκι;

Xiaomi Mi Band 3 Explorer Edition, Το Xiaomi Mi Band 3 Explorer Edition διαρρέει με διάφανο λουράκι;

Στις 31 Μαΐου η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα σε ειδικό press event στην Κίνα μαζί με τη νέα σειρά smartphones Mi 8, την επόμενη γενιά Mi Band, το Mi Band 3. Τώρα, μία νέα έκδοση του ρολογιού, το Xiaomi Mi Band 3 Explorer Edition, διέρρευσε στο διαδίκτυο με διάφανο λουράκι.

Το νεότερο smartwatch της Xiaomi παρουσιάστηκε επίσημα με πορτοκαλί, μπλε και μαύρο band, ενώ η ‘Explorer Edition’ έκδοση με διάφανο λουράκι έκανε την εμφάνισή της σε real-image στο Weibo.

To Xiaomi Mi Band 3 Explorer Edition με την εναλλακτική εμφάνιση σύμφωνα με το post δε θα διατεθεί για πώληση αλλά προορίζεται για άλλο σκοπό. Πρόκειται για μία customize έκδοση που θα δοθεί στους fans της εταιρείας με κάποιου είδους διαγωνισμό. Δεν είναι βέβαια απίθανο να βγει αργότερα σε μαζική παραγωγή. Ειδικά στην περίπτωση που η συγκεκριμένη έκδοση τύχει θερμού καλωσορίσματος από το ευρύ κοινό.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν το εν λόγω μοντέλο φέρει άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ή λειτουργίες. To Mi Band 3 πάντως έρχεται με στεγανοποίηση 5 ΑΤΜ για υποβρύχιες βουτιές σε βάθος 50 μέτρων, 0.78 ιντσών οθόνη (128×80 pixels) με λειτουργία αφής, αισθητήρα καρδιακών παλμών, μετρητή βημάτων, λειτουργία καταγραφής ύπνου και μπαταρία χωρητικότητας 110mAh, που υπόσχεται περίπου 20 ημέρες αυτονομία σε κατάσταση αναμονής.

Xiaomi Mi Band 3 Explorer Edition, Το Xiaomi Mi Band 3 Explorer Edition διαρρέει με διάφανο λουράκι;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.