Top 10 Valentine’s Tech Gifts για εκείνη

Τα τριαντάφυλλα είναι ροζ, οι βιολέτες μπλε, εσείς ερωτευμένοι και εμείς θέλουμε απλά να βοηθήσουμε. Λοιπόν, τα σοκολατάκια παχαίνουν και τα λουλούδια μαραίνονται… τα gadgets όμως μένουν και για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου γίνονται περισσότερο θηλυκά. Χαρίστε στη techie diva σας κάτι ξεχωριστό, κάτι ή κάποια από τα gadgets που επιλέξαμε και αποδείξτε πόσο ερωτευμένος είστε μαζί της.

, Top 10 Valentine’s Tech Gifts για εκείνη

MSI U100 Pink
Μικρό, ελαφρύ, με μεγάλη αυτονομία
Επεξεργαστής: Intel Atom N270 1.6GHz
Οθόνη: 10” TFT LCD, με ανάλυση 1024×600
Μνήμη: 1GB DDR2 667MHz
Σκληρός Δίσκος: 120 GB SATA

, Top 10 Valentine’s Tech Gifts για εκείνη

Apple iPod Nano Pink
Με χωρητικότητα 8GB ή 16GB το ανανεωμένο iPod Nano εντυπωσιάζει με την λεπτή σχεδίαση του με πάχος όσο ένα μολύβι και βάρος όσο ένα κινητό

, Top 10 Valentine’s Tech Gifts για εκείνη

B+O A8 Earphones
Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε κάθε αυτί και να προσφέρουν αξεπέραστη ποιότητα ήχου. Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και σκληρό καουτσούκ παρέχοντας ευελιξία και αντοχή.

, Top 10 Valentine’s Tech Gifts για εκείνη

Sony PSP Pink
Το PSP διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά: Οθόνη 4.3″, 16:9 Widescreen TFT LCD, μνήμη 32MB, υποδοχή Memory Stick Duo, ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, υποδοχή ακουστικών, θύρα USB 2.0 για σύνδεση με PC, ασύρματη σύνδεση Wi-Fi.

, Top 10 Valentine’s Tech Gifts για εκείνη

Philips Swarovski USB
Λαμπερές δημιουργίες από Swarovski ντύνουν ένα από τα πιο χρήσιμα tech accessories, το usb. Κομψότητα, στυλ και τεχνολογία σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

, Top 10 Valentine’s Tech Gifts για εκείνη

Sony Cyber-shot T700
Λεπτή και στιλάτη με μνήμη 4GB και λειτουργία ψηφιακού φωτογραφικού άλμπουμ. Ανάλυση 10.1 megapixels με μεγάλη οθόνη αφής 3,5”, οπτικό ζουμ 4x, οπτική SteadyShot, βελτιωμένο Smile Shutter, βελτιωμένη ανίχνευση προσώπου και Intelligent Scene Recognition.

, Top 10 Valentine’s Tech Gifts για εκείνη

Flip Mino HD
To γνωστό pocket camcorder έγινε πλέον HD προσφέροντας όχι μόνο καλύτερη ποιότητα αλλά και δυνατότητα personalization!

, Top 10 Valentine’s Tech Gifts για εκείνη

WD Passport Essential 320GB Pink
Φορητός σκληρός δίσκος 320GB για να αποθηκεύετε τα αρχεία σας και να τα μεταφέρετε με μεγάλη ευκολία. Έχει μικρό και πρακτικό μέγεθος και την υψηλή ποιότητα κατασκευής που μας έχει συνηθίσει η Western Digital.

, Top 10 Valentine’s Tech Gifts για εκείνη

Samsung NC10 Pink
Κυκλοφορεί μέσα στην κατάλληλη γιορτή και υπόσχεται ανταγωνισμό με το MSI.
10,2-inch netbook
1.6GHz Atom
1GB RAM
160GB HDD
Windows XP Home

, Top 10 Valentine’s Tech Gifts για εκείνη

Nintendo Wii Fit
Η αγαπημένη σε όλους κονσόλα είναι πολυπόθητο αντικείμενο ανάμεσα στις γυναίκες οι οποίες χωρίς το Wii Fit το θεωρούν ημιτελές.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;