Η Toshiba στην έκθεση IFA 2016

Η Toshiba αναπτύσσει μια συσκευή για backup και ταυτόχρονη φόρτιση Android συσκευών σε μία συσκευή και μέσω σύνδεσης USB Type-A και USB Type-C. Εκτός από την αποθήκευση δεδομένων η συσκευή προσφέρει μια απλή λειτουργία για απλούστευση της μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συσκευών.

Παρά το γεγονός ότι η συσκευή integrated backup και φόρτισης δε θα λανσαριστεί επισήμως πριν το 2017, οι επισκέπτες της IFA 2016 πήραν μια πρώτη γεύση στο περίπτερο της Toshiba.

Η Toshiba στην έκθεση IFA 2016, Η Toshiba στην έκθεση IFA 2016

Στην έκθεση IFA 2016 η Toshiba παρουσίασε τους νέους SSD A100 με χωρητικότητα 120GB και 240GB, με επιδόσεις random read και write έως 550MB/s και 480MB/s αντίστοιχα. Οι A100 SSD θα είναι διαθέσιμοι από τον Οκτώβριο και θα έρχονται με εγγύηση 3 ετών.
 
Η Toshiba στην έκθεση IFA 2016, Η Toshiba στην έκθεση IFA 2016

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.