Ψηφιακά δοκιμαστήρια ρούχων της Mango σε συνεργασία με τη Vodafone

, Ψηφιακά δοκιμαστήρια ρούχων της Mango σε συνεργασία με τη Vodafone

Ο Όμιλος Vodafone ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας του με την παγκόσμια εταιρία λιανικής πώλησης ειδών μόδας Mango, σε ένα νέο πρόγραμμα για την εγκατάσταση και χρήση ψηφιακών δοκιμαστηρίων στα κορυφαία καταστήματα της εταιρείας στον κόσμο.

Τα ψηφιακά αυτά δοκιμαστήρια έχουν δημιουργηθεί βάσει ενός πρωτοποριακού ψηφιακού καθρέφτη του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT) που σχεδιάστηκε από την Mango και αναπτύχθηκε από τη Vodafone σε συνεργασία με την Jogotech.

Δίνουν στον υποψήφιο αγοραστή τη δυνατότητα να σαρώσει τις ετικέτες των ρούχων μέσα στο δοκιμαστήριο και στη συνέχεια να επικοινωνήσει με το προσωπικό του καταστήματος απευθείας από τον καθρέφτη, μέσω ενός ψηφιακού ρολογιού, για να ζητήσει διαφορετικά μεγέθη ή και χρώματα. Επίσης, ο καθρέφτης προτείνει επιπλέον ρούχα για να συμπληρώσει ο πελάτης την αρχική του επιλογή.

Στόχος της Mango είναι να επεκτείνει το ψηφιακό δοκιμαστήριο στα κορυφαία καταστήματά της, από τη Βαρκελώνη ως τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συνδυάσει την εμπειρία online αγορών με αυτή των καταστημάτων της Mango. Αυτή θα είναι η πρώτη φάση του ψηφιακού μετασχηματισμού για τη Mango και τη δημιουργία νέων τρόπων που θα συνδέσουν την εταιρεία με το αγοραστικό κοινό.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dim

H Mango είναι μπροστά στο e commerce εδώ και χρόνια. Νομίζω εκδίδει ακόμα και e receipts, δηλαδή αν ψωνίσεις από φυσικό κατάστημα να σκαναρεις την απόδειξη και να ανέβει στον online λογαριασμό σου.
Ανακάλυψα ότι έχει αντρικά ρούχα τυχαία στο Λονδίνο το …2013 νομίζω και είχαν τέλειο στρώσιμο σε μένα. Έτσι, αν και δεν είχε αντρικά ρούχα Θεσσαλονίκη (τώρα έχει), έκανα online παραγγελειες και ερχόντουσαν στα φυσικά καταστήματα (δωρεάν), και οι πωλητριες μπερδεύονταν που έβλεπαν αντρικά ρούχα. Ισπανική εταιρία, νομίζω ίδιο όμιλο με Zara και Massimo dutti.

Panais

Η Vodafone δεν κοιτάζει να φτιάξει το σήμα της πρώτα, που για να πιάσεις 4G πρέπει να κάνεις τάμα στον Άγιο Γουαιφάι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.