WalkingPad: Έξυπνος mini διάδρομος γυμναστικής από την Xiaomi

Η Xiaomi πέρα από smartphones ειδικεύεται σε πάρα πολλά gadgets! Ένα από αυτά είναι και ο mini διάδρομος WalkingPad, μία «έξυπνη» λύση για γυμναστική στο σπίτι με πολύ μικρό όγκο και ελαφριά κατασκευή. Δηλαδή, καμία σχέση με τους ηλεκτρικούς διαδρόμους που έχουμε συνηθίσει.

Η κατασκευή του WalkingPad Mini Walk Smart Treadmill δεν ενσωματώνει panel λειτουργίας και σύστημα χειρολαβών. Αντιθέτως, έρχεται με μικροσκοπική LED οθόνη στο κάτω μέρος και ολόκληρη η λειτουργία του πραγματοποιείται μέσω εφαρμογής από το smartphone του χρήστη ή μέσω ασύρματου τηλεχειριστηρίου.

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό και λεπτό διάδρομο γυμναστικής ιδανικό για όσους δεν έχουν τον ανάλογο χώρο στο σπίτι αλλά και για όσους θέλουν να τον αποθηκεύουν αμέσως μετά τη χρήση. Ο μίνι διάδρομος της Xiaomi ζυγίζει μόλις 28 κιλά και έχει διαστάσεις 1200×415 χιλιοστά. Μόλις τελειώσει κάποιος τη γυμναστική του μπορεί εύκολα να διπλώσει το διάδρομο στα δύο(!) και να τον αποθηκεύσει κάτω από το κρεβάτι, μέσα σε μία ντουλάπα ή αποθήκη μεταφέροντας τον με τη βοήθεια τροχήλατου συστήματος.

Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και η επιφάνειά του διαδρόμου από ελαστικό υλικό υψηλής ευαισθησίας. Μπορεί να υποστηρίξει άτομο με μέγιστο βάρος 90 κιλών και να αναπτύσσει ταχύτητα από 0.5 έως 6 χιλιόμετρα την ώρα.

WalkingPad, WalkingPad: Έξυπνος mini διάδρομος γυμναστικής από την Xiaomi

Ο διάδρομος προσφέρει δύο λειτουργίες. Μία χειροκίνητη όπου η μέγιστη ταχύτητα ορίζεται από το χρήστη μέσω του remote control και μία αυτόματη όπου η ταχύτητα καθορίζεται από τον ίδιο το ρυθμό του χρήστη. Το WalkingPad Mini treadmill συγχρονίζεται με την εφαρμογή Mi Home και μπορεί να συνδεθεί με τηλεόραση Xiaomi κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Το απίστευτο αυτό gadget διατίθεται μέσω της crownfunding σελίδας YouPin έναντι 1,699 yuan (δηλαδή περίπου $270) και η διάθεσή του αναμένεται να ξεκινήσει στις 31 Μαΐου.

WalkingPad, WalkingPad: Έξυπνος mini διάδρομος γυμναστικής από την Xiaomi

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Efkairiakos

Μπράβο στην Ξιαόμι!
Τωρα θελει και ενα τέτοιο πλας
Για εμας με τα περισσοτερα κιλα…

mech.al.

Αν είχε ταχύτητα μέχρι 9κμ/ώρα έτσι για ενα ελαφρύ τρέξιμο θα το αγόραζα…

aptalikos

Αποτυχία!!!

Έχει μέγιστη ταχύτητα 6km/h όταν η ταχύτητα ενός πεζοπόρου είναι 4-5km/h. Μία νοικοκυρά ήδη στο σπίτι έχει αυτό τον ρυθμό όταν κάνει δουλειές.

Χειρίζεται μέσω τηλεφώνου αλλά δεν θα μπορείς να το έχεις κοντά σου για να ρυθμίσεις την ταχύτητα αφού δεν υπάρχει κάποιο στήριγμα ή χειρολαβή.

Δεν έχει στήριξη χεριών σε περίπτωση ζαλάδας ή απώλεια προσανατολισμού.

Διπλώνει στα 2 αλλά και οι περισσότεροι διάδρομοι μαζεύουν για να χωρέσουν κάτω από το κρεββάτι

Κοστίζει $270 που σημαίνει ότι στην Ελλάδα θα ξεπερνάει τα 350€ όσο ένας σουπερ ντούπερ διάδρομος με πολλές δυνατότητες.

Στo βιντεάκι φαίνεται ότι το δάπεδο τσακίζει οπότε σε σύντομο χρόνο θα χρειαστεί αντικατάσταση.

ΑντώνηςΤ

Μην μπερδεύεστε με την ταχύτητά, είναι διάδρομος περπατήματος και όχι τρεξίματος. Είναι θέμα ασφάλειας, όλοι οι κανονικοί διάδρομοι έχουν χειρολαβές και περιθώριο δεξιά αριστερά έτσι ώστε να πιαστείς εάν παραπατήσεις. Εάν σε τόσο μικρό μέγεθος χάσεις στο τρέξιμο το βηματισμό σου ή την ταχύτητα σου τότε θα τραυματιστείς. Αντίθετα στο περπάτημα δεν χάνεις ευκολά την ισορροπία σου και είναι χαμηλή η ταχύτητα για να τραυματιστείς.

Πέρα από την τιμή (θα μπορούσε να είναι κάμα 100-150€ μικρότερη) είναι ένα προϊόν που έπρεπε να υπάρχει εδώ και χρόνια. Παλιότερα έψαχνα κάτι παρόμοια και έβρισκα ανάλογα αλλά πιο «κινεζικά» πριονωτά στο alibaba.

tester

Αν είσαι λιγότερο απο 90 κιλά, ποιός ο λόγος να κάνεις διάδρομο; 🙂

NikosAr

+ Οταν τα σχόλια λένε περισσότερα από το άρθρο …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.