SanDisk 128GB microSDXC, Συμβατή και με Windows Phone 8

Σύμφωνα με έναν χρήστη του Nokia Lumia 1520, η κάρτα SanDisk 128GB microSDXC είναι συμβατή και με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. Παρότι η σχεδίαση της έγινε για Android smartphones και tablets φαίνεται πως αναγνωρίζεται και λειτουργεί κανονικά και με το λογισμικό της Microsoft.

Όπως ανέφερε ο χρήστης, η κάρτα προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης και γραφής κατά 20% καλύτερες από αυτές της 64GB microSDXC κάρτας.

Η τιμή της SanDisk 128GB microSDXC, την οποία γνωρίσαμε στην έκθεση MWC 2014, έχει οριστεί στα $119.99.

, SanDisk 128GB microSDXC, Συμβατή και με Windows Phone 8

, SanDisk 128GB microSDXC, Συμβατή και με Windows Phone 8

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

100 άχρηστα giga

obi

Χρήσιμα θα είναι γιατί εκεί θα αποθηκεύονται και οι εφαρμογές και τα προσωπικά αρχεία.

ironmanmark40

στο nokia 808 εχω μια SanDisk 64GB microSDXC και δουλευει μια χαρα, σφαιρα θα ελεγα!

Solon

Θα ήθελα πολύ να δω τεστ με τις πραγματικές ταχύτητες μερικών microSD εδώ στο blog Κώστα.
Είναι κάτι που ενδιαφέρει πολλούς χρήστες και δυστυχώς οι ταχύτητες που αναγράφουν οι εταιρίες δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Επιπλέον κυκλοφορούν και ένα σωρό πλαστές κινέζικες που εξωτερικά είναι ακριβώς ίδιες με τις αυθεντικές. Αυτές έχουν ακόμα χαμηλότερες ταχύτητες και επιπλέον πολύ περιορισμένη διάρκεια ζωής.
Κάθε φορά που θέλω να αγοράσω κάρτες microSD πρέπει να ξοδέψω 2-3 ώρες σε διάφορα forums και reviews του εξωτερικού για να βγάλω άκρη.
Παρεμπιπτόντως οι microSD Sandisk 64gb είχαν σοβαρότατες αστοχίες υλικού όταν πρωτοκυκλοφόρησαν το χειμώνα του 2012-13. Στις πρώτες παρτίδες υπήρχαν πολλές ελαττωματικές και για αυτό θα συνιστούσα σε όποιον ενδιαφέρετε να πάρει την καινούρια κάρτα των 128gb να περιμένει 2-3 μήνες.
Από προσωπική πάντως εμπειρία οι ποιο γρήγορες κάρτες microSD είναι οι αυθεντικές Samsung οι οποίες όμως είναι και ακριβότερες. Πιάνουν 18Mps ταχύτητα εγγραφής και 55-60Mps ταχύτητα ανάγνωσης (πραγματικές ταχύτητες) . Οι Sandisk είναι λίγο ποιο αργές, 10-12 Mps εγγραφή και 20-35Mps ανάγνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Gear MWC 2018 SanDisk

H SanDisk λανσάρει την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο [MWC 2018]

Για να προλάβει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της mobile αγοράς σε όρους αποθήκευσης, η SanDisk ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2018 στην Βαρκελώνη την SanDisk Extreme UHS-I microSDXC card ως την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο.

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.

Gear CES 2018 SanDisk

Η SanDisk παρουσίασε το μικρότερο USB-C flash drive του κόσμου με χωρητικότητα 1TB [CES 2018]

Η SanDisk επιφύλασσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση στο φετινό Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας. Κάθε χρόνο, εκτός των εξαιρετικά ενδιαφερόντων νέων προϊόντων τεχνολογίας μεταξύ των οποίων είναι οι τηλεοράσεις, οι έξυπνες οικιακές συσκευές, τα smartphones, οι υπολογιστές κλπ, έχουμε πάντα και την… άτυπη μάχη μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών μέσων αποθήκευσης.