Xiaomi Electric Scooter: Αποκτήστε το με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Xiaomi ηλεκτρικό σκούτερ GearBest Κίνα, Xiaomi Electric Scooter: Αποκτήστε το με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Xiaomi Electric Scooter (Youth Edition) με έκπτωση και πληρωμένα τα έξοδα τελωνείου σας δίνει το GearBest.

Xiaomi ηλεκτρικό σκούτερ GearBest Κίνα, Xiaomi Electric Scooter: Αποκτήστε το με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Το ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi είναι αναδιπλούμενο κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να το διπλώσετε και να το μεταφέρετε εύκολα μαζί σας. Είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και ζυγίζει 12 κιλά. Διαθέτει προηγμένο σύστημα φρεναρίσματος E – ABS, σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας, σύστημα ελέγχου ταχύτητας ταξιδιού και έξυπνο σύστημα BMS.

Το ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi έρχεται με απλό, λιτό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, είναι εύκολο στον χειρισμό και θα γίνει ο φίλος σας που μπορεί να σας συνοδεύει παντού και πάντα καθώς διπλώνει εύκολα, οπότε μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας και στα μέσα μεταφοράς αν χρειαστεί. Οι διαστάσεις του είναι 114 εκατοστά ύψος και 108 πλάτος ενώ όταν διπλωθεί το ύψος του μειώνεται στα 49 εκατοστά. Το δίπλωμα γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού και διαρκεί μόνο 3 δευτερόλεπτα, οπότε είστε έτοιμοι να το πάρετε μαζί σας χωρίς κόπο και χρόνο.

Xiaomi ηλεκτρικό σκούτερ GearBest Κίνα, Xiaomi Electric Scooter: Αποκτήστε το με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Ο ανθεκτικός του σχεδιασμός από κράμα αλουμινίου εξασφαλίζει προστασία απέναντι στη διάβρωση. Έτσι, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών κι αν πιάσει βροχή δεν έχετε να ανησυχείτε μην τυχόν και σκουριάσει.

Όσον αφορά στον χειρισμό του, η Xiaomi έχει βάλει τα δυνατά της ώστε αυτός να είναι εύκολος και άνετος. Η αντιολισθητική του λαβή εξασφαλίζει άνεση ακόμη κι όταν το οδηγείτε για αρκετή ώρα.

Η επιτάχυνση γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού, κάτι που διευκολύνει ακόμη περισσότερο τον έλεγχο και τη λειτουργία του. Το ηλεκτρικό σκούτερ διαθέτει 4 φωτεινές ενδείξεις LED, οι οποίες δείχνουν το επίπεδο χωρητικότητας της μπαταρίας. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε πόση ενέργεια σας απομένει και κανονίζετε τη διαδρομή σας.

Xiaomi ηλεκτρικό σκούτερ GearBest Κίνα, Xiaomi Electric Scooter: Αποκτήστε το με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Ο χειρισμός του ηλεκτρικού σκούτερ γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Πατήστε μια φορά τον διακόπτη και το σκούτερ τίθεται σε λειτουργία. Πατήστε για δύο δευτερόλεπτα το πλήκτρο και το σκούτερ σβήνει. Σε κατάσταση λειτουργίας πατήστε το πλήκτρο μία φορά γρήγορα και μπορείτε να ανοιγοκλείσετε τα φώτα. Πατώντας το πλήκτρο δύο φορές εναλλάσσεστε μεταξύ του κανονικού προφίλ και του προφίλ εξοικονόμησης ενέργειας.

Το ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi έρχεται με κινητήρα 250W και μέγιστη ταχύτητα 20 χιλιόμετρα την ώρα. Οι τροχοί του έχουν μέγεθος 8.5 ιντσών, είναι αντιολισθιτικοί και αντικραδασμικοί, κάτι που καθιστά το Xiaomi Electric Scooter ιδανικό για τους περισσότερους δρόμους.

Xiaomi ηλεκτρικό σκούτερ GearBest Κίνα, Xiaomi Electric Scooter: Αποκτήστε το με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Το μπροστινό φως του έχει εμβέλεια 6 μέτρα ενώ το πίσω φως σε κόκκινο χρώμα εξασφαλίζει την ασφάλειά σας στη διάρκεια της νύχτας. Επιπλέον, χάρη στο σύστημα διπλού φρεναρίσματος και αντιμπλοκαρίσματος E-ABS η απόσταση φρεναρίσματος μειώνεται στα 4 μέτρα, γεγονός που σημαίνει ότι είστε ακόμη πιο ασφαλείς.

Το ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi έρχεται με μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 18650mAh που του δίνει αυτονομία 20 χιλιομέτρων. Παρέχει 6 λειτουργείες προστασίας: Προστασία από βραχυκύκλωμα, προστασία από υπερβολική τάση, προστασία υπερφόρτισης, προστασία από υπερβολική εκφόρτιση, προστασία χαμηλής τάσης και προστασία από ανωμαλία θερμοκρασίας.

Το Xiaomi Electric Scooter διαθέτει σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας που σημαίνει ότι μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική, η οποία ανακυκλώνεται για να χρησιμοποιηθεί αργότερα κι έτσι εξασφαλίζεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενώ αυξάνεται η απόσταση πλοήγησης. Τέλος, έρχεται με πιστοποίηση IP54 για ανθεκτικότητα στο νερό.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Xiaomi Electric Scooter Youth Edition από το ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest με έκπτωση 34% στα 249,07 ευρώ.

Το κατάστημα αναφέρει ότι όσοι παραγγείλουν το Xiaomi Electric Scooter Youth Edition και χρησιμοποιήσουν την επιλογή Registered Shipping, σε περίπτωση που χρειαστεί να πληρώσουν έξοδα εκτελωνισμού, θα τους τα επιστρέψουν, αρκεί να τους στείλουν την απόδειξη.

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

γαματο ειναι και το ζηλευω αλλα στην ελλαδα ,τη χωρα των πιο αχρηστων και ασυνειδητων οδηγων, θα ετρεμα ακομα και ενα χιλιομετρο να κανω εδω αθηνα ειλικρινα

αλεξανδρος κεντανιδης

Πουλανε οχηματα οι εταιριες ηλεκτρικων ; δηλαδη τι ασφαλεια παρεχουν ; Εχει αεροσακο αυτο το πραγμα πως θα βγει στο δρομο ; Φωτα ; Τολμανε και το πουλανε αδιαφορωντας το κοινο καλο. Το κρατος τι κανει ;
Δε μου λετε και κτεο εγω δε περναω με το αμαξι λογω ηλικιας οι αλλοι τι κανουν και πως το δικαιολογουν οταν πχ γινει ελεγχος ; αν γινει ;

VG

Για βόλτα σε κάποιο πάρκο ή παραλία είναι βρε Αλέξανδρε. Δεν είναι για να μπεις στην Αττική οδό χεχε
Εξάλλου δε θα το επέτρεπε η τροχαία.

Makis

VG σωστός και μικρές διαδομές σε επαρχιακή πόλη.

I am

Θα σπειρει τον φόβο με 20 χιλιόμετρα max.. Το άλλο μ άρεσε πιο πολύ πάντως που έφτανε 30 και φαινόταν πιο επαγγελματικό. Τι να το κάνεις το σκουτερακι να πας στο περίπτερο;

Ιορδανης

Άλλη μία περιττή κινεζιά….

tester

Αλεξανδρε ελπίζω να τρολάρεις. Αερόσακο; Ναι, γιατί όλα τα ηλεκτρικά ποδήατα και σκούτερ έχουν έξι αερόσακους, ABS μπρος-πίσω, ζώνες ασφαλείας έξι σημείων και ρολ-μπαρ.
Πάντως για το κέντρο μεγάλων πόλεων και μικρές αποστάσεις θα μπορούσε να είναι πολύ βολικό.

Χρησταρας

Αυτά τα διαόλια έχουν πάρει τα μυαλά της νεολαίας και μας τρυπάνε τα αυτιά με τα σβιν σβιν.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Εγώ ΔΕΝ πρόκειται ποτέ ξανά να παραγγείλω κάτι από το gearbest . Έχω παραγγείλει ένα smartphone από τις 6.11.2017, έχει φθάσει στην Αγγλία από τις 23.11.2017, αλλά από τότε σύμφωνα με την DPD courier, δεν έχει σκαναριστεί σε καμία άλλη χώρα όπως έπρεπε. Έχει χαθεί μάλλον…Έχω στείλει διάφορα mail στην Gearbest, και η απάντηση είναι πάντα η ίδια: να κάνω υπομονή, πρόβλημα ίσως υπάρχει λόγο καιρού και εορτών, κτλπ. Άνοιξα λοιπών dispute στο PayPal, μήπως και πάρω τα χρήματα μου.
Ποτέ ξανά από Gearb

Makis

+1 ΓΙΩΡΓΟΣ για να μαθαίνουμε…

Jim

Το πατίνι το έχω (Την έκδοση με το πιο δυνατό μοτέρ) εδώ και ένα μήνα και είναι απίστευτα βολικό στις μετακινήσεις μου, μπαίνει άνετα σε μετρό και ηλεκτρικό και βολεύει για κοντινές αποστάσεις. Είναι τόσο ασφαλές όσο και ένα ποδήλατο στον δρόμο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.