XIAOMI M365: Αποκτήστε το ηλεκτρικό σκούτερ-πατίνι με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

XIAOMI 365 TomTop τιμή Ελλάδα, XIAOMI M365: Αποκτήστε το ηλεκτρικό σκούτερ-πατίνι με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Το XIAOMI 365 αποτελεί ένα αναδιπλούμενο ηλεκτρικό σκούτερ-πατίνι, το οποίο διπλώνει και ξεδιπλώνει εύκολα και υπόσχεται να βελτιώσει τις μετακινήσεις σας και να γίνει αχώριστος φίλος σας.

Διαθέτει προηγμένο σύστημα πέδησης E – ABS, σύστημα cruise control και έξυπνο BMS. Χάρη στον κινητήρα 500W «πιάνει» τα 25km/h και προσφέρει αυτονομία 30km λόγω της μπαταρίας λιθίου 280Wh.

XIAOMI 365 TomTop τιμή Ελλάδα, XIAOMI M365: Αποκτήστε το ηλεκτρικό σκούτερ-πατίνι με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Επιπλέον, χάρη στο σύστημα αντιμπλοκαρίσματος E-ABS για τον μπροστινό τροχό και μηχανικού δισκόφρενου για τον πίσω, η απόσταση φρεναρίσματος μειώνεται στα 4 μέτρα, γεγονός που σημαίνει ότι είστε πιο ασφαλείς.

Στην ασφάλεια συμβάλουν και τα αδιάβροχα κι αντιολισθητικά λάστιχα 8.5 ιντσών, τα οποία εξασφαλίζουν ομαλή κυκλοφορία στους περισσότερους δρόμους.

XIAOMI 365 TomTop τιμή Ελλάδα, XIAOMI M365: Αποκτήστε το ηλεκτρικό σκούτερ-πατίνι με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Όσον αφορά στη μπαταρία, οι 4 ενδείξεις LED σε συνδυασμό με το έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας BMS σας ενημερώνουν για την κατάστασή της ανά πάσα στιγμή.

Στα αξιοσημείωτα του XIAOMI M365 θα πρέπει να προστεθεί η δυνατότητα του να μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική, η οποία ανακυκλώνεται για να χρησιμοποιηθεί αργότερα κι έτσι εξασφαλίζεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κι αυξάνεται η απόσταση πλοήγησης. Επίσης, έρχεται με πιστοποίηση IP54 για ανθεκτικότητα στο νερό.

XIAOMI 365 TomTop τιμή Ελλάδα, XIAOMI M365: Αποκτήστε το ηλεκτρικό σκούτερ-πατίνι με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Ακόμη, διαθέτει εφαρμογή για smartphone, η οποία καταγράφει τις επιδόσεις του, όπως η μέση ταχύτητα ή η απόσταση που διένυσε.

Η χρήση του είναι ιδιαίτερα εύκολη. Η επιτάχυνση γίνεται με το πλήκτρο επιτάχυνσης, ενώ το πλήκτρο ενεργοποίησης κι απενεργοποίησης, εκτός από τις καθιερωμένες λειτουργίες σας επιτρέπει να αλλάζετε το mode από κανονικό σε energy saving.

Οι διαστάσεις του XIAOMI M365 είναι 108x43x114 εκ. και 108x43x49 εκ. όταν είναι διπλωμένο. Το βάρος του είναι 12,5 κιλά και διπλώνει σε 3 δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού, οπότε το δίπλωμα και το ξεδίπλωμα γίνονται παιχνίδι, ενώ μπορείτε εύκολα να το αποθηκεύετε ή να το παίρνετε μαζί σας.

XIAOMI 365 TomTop τιμή Ελλάδα, XIAOMI M365: Αποκτήστε το ηλεκτρικό σκούτερ-πατίνι με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George B

Ωραίο αλλά με τέτοιες μικρές ρόδες η χρήση του στην Ελλάδα με τους δρόμους που έχουμε (γεμάτους λακούβες) θα έιναι πολύ περιορισμένη.

bezilys

για πατίνια είμαστε τώρα? 😂😂

shape

Μακριά από το Toptop! Είναι η μεγαλύτερη απάτη! Και δώρο να σας το δώσει μην το πάρετε!
Μου έχει φάει λεφτά για κινητό που δεν μου έστειλε ποτέ και δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος που την πάτησε.
Κάντε μια αναζήτηση για “tomtop scam” στο google και θα καταλάβετε.

po

Τι εννοεί όταν λέει τα έξοδα εκτελωνισμού πληρωμένα?
Μπορείτε να γίνετε πιο αναλυτικοί.

Κώστας Βλαχάκης

po, Εννοεί ότι δεν θα πληρώσεις τελωνείο εφόσον χρειαστεί. Σε κάθε περίπτωση δεν εκπροσωπούμε το συγκεκρίμενο κατάστημα ουτε οποιοδήποτε άλλο (εκτός από το δικό μας https://eshop.techblog.gr) οπότε ειναι απόφαση του κάθε ένα αν και από που θα προχωρήσει σε οποιαδήποτε αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.