Xiaomi Mi Band 3: Με 0.78’’ OLED οθόνη αφής, αδιάβροχο στα 50 μέτρα, από 26 δολάρια

Η Xiaomi στα πλαίσια του Mi 8 event στην Κίνα που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες, παρουσίασε και το πολυαναμενόμενο Mi Band 3. Ο διάδοχος του Mi Band 2 ενσωματώνει μεγαλύτερη οθόνη τεχνολογίας OLED με λειτουργία αφής και στεγανοποίηση 5 ΑΤΜ.

Με στεγανοποίηση 5 ΑΤΜ ο χρήστης του Mi Band 3 μπορεί πλέον να επιχειρεί υποβρύχιες βουτιές σε βάθος 50 μέτρων, ενώ η 0.78 ιντσών οθόνη (128 x 80 pixels) έναντι των 0.42 ιντσών του προκατόχου προσφέρεται για προβολή περισσότερων χαρακτήρων από εφαρμογές μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Facebook, κ.α, πληροφορίες για τον καιρό, αναγνώριση κλήσεων, κ.λπ. Επίσης, έχει αντιχαρακτική επίστρωση, η οποία απωθεί τις δαχτυλιές.

Mi Band 3, Xiaomi Mi Band 3: Με 0.78’’ OLED οθόνη αφής, αδιάβροχο στα 50 μέτρα, από 26 δολάρια

Επίσης, ο χρήστης έχει πλέον τη δυνατότητα να απορρίψει μία εισερχόμενη κλήση με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου που ενσωματώνει το Mi Band 3 και να αλλάξει λειτουργία αξιοποιώντας στην οθόνη αφής με swipe επάνω και κάτω ή αριστερά και δεξιά επάνω στην επιφάνειά της.

Το νέο wearable της Xiaomi διαθέτει όπως αναμενόταν αισθητήρα καρδιακών παλμών, μετρητή βημάτων, λειτουργία καταγραφής ύπνου, υπενθύμιση να σηκωθεί ο χρήστης από την καρέκλα και προβολή real-time δεδομένων κατά τη διαδικασία της άσκησης.

Το νέο μοντέλο έρχεται επίσης με μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας 110mAh που υπόσχεται περίπου 20 ημέρες αυτονομία σε κατάσταση αναμονής.

Mi Band 3, Xiaomi Mi Band 3: Με 0.78’’ OLED οθόνη αφής, αδιάβροχο στα 50 μέτρα, από 26 δολάρια

Το Xiaomi Mi Band 3 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο χρώμα με λουράκια σε μπλε, βαθύ πορτοκαλί και μαύρο χρώμα. Είναι άμεσα διαθέσιμο στην Κίνα στα 169 yuan, δηλαδή περίπου 26 δολάρια, ενώ θα διατεθεί και έκδοση με τεχνολογία NFC για ασύρματες πληρωμές στην τιμή των 199 yuan, περίπου 31 δολάρια, η οποία θα είναι έτοιμη τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Mi Band 3, Xiaomi Mi Band 3: Με 0.78’’ OLED οθόνη αφής, αδιάβροχο στα 50 μέτρα, από 26 δολάρια
Mi Band 3, Xiaomi Mi Band 3: Με 0.78’’ OLED οθόνη αφής, αδιάβροχο στα 50 μέτρα, από 26 δολάρια
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.