Xiaomi MiJia Electric Shaver: “Gadget” ξυρίσματος για τον άνδρα

ηλεκτρική μηχανή ξυρίσματος Xiaomi MiJia Electric Shaver, Xiaomi MiJia Electric Shaver: “Gadget” ξυρίσματος για τον άνδρα

H ηλεκτρική μηχανή ξυρίσματος Xiaomi MiJia Electric Shaver έρχεται να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος στον άνδρα συνδυάζοντας ταυτόχρονα αδιάβροχη προστασία για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και άνετο ξέβγαλμα.

Η Xiaomi MiJia Electric Shaver είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και μπορείτε να την αποκτήσετε με τιμή 33.99 ευρώ χρησιμοποιώντας το κουπόνι “PS0177” (το κουπόνι ισχύει μέχρι 18 Ιουνίου).

Με την πιστοποίηση IP67 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική μηχανή ξυρίσματος με απόλυτη ασφάλεια ακόμη και με βρεγμένα χέρια αμέσως μετά το ντους για μία ολοκληρωμένη περιποίηση. Με ένα γρήγορο ξέβγαλμα κάτω από το βρύση έχετε ξεμπερδέψει με τον καθαρισμό της μηχανής και είστε πανέτοιμοι για δράση. Επίσης, είναι σχεδιασμένη να προσφέρει ομοιόμορφο ξύρισμα σε στεγνή ή βρεγμένη επιδερμίδα.

H αδιάβροχη ηλεκτρική μηχανή ξυρίσματος MiJia Electric Shaver διαθέτει σύστημα τριών κεφαλών με διπλές λεπίδες και διπλά μαχαίρια, καθώς και δυνατότητα περιστρεφόμενης κίνησης των ξυραφιών κατά 360 μοίρες, η οποία κάνει πανεύκολη τη διαδικασία ξυρίσματος ακόμη και στις πιο δύσκολες γωνίες του προσώπου χωρίς να αφήσει κανένα απολύτως ίχνος!

ηλεκτρική μηχανή ξυρίσματος Xiaomi MiJia Electric Shaver, Xiaomi MiJia Electric Shaver: “Gadget” ξυρίσματος για τον άνδρα

Η νέα ξυριστική μηχανή MiJia Electric Shaver είναι εξοπλισμένη με μοτέρ της ιαπωνικής εταιρείας MABUCHI MOTOR και έχει ταχύτητα κοπής 3,9 m/s για γρήγορο και βαθύ ξύρισμα. Η ηλεκτρική μηχανή προσφέρει μάλιστα λειτουργία δύο σταδίων για χρήστες με κανονικά ή πυκνά γένια και έχει επίσης τη δυνατότητα να αποθηκεύσει αυτόματα τη λειτουργία χρήσης για το επόμενό σας ξύρισμα.

Η ξυριστική μηχανή της Xiaomi υποστηρίζει λειτουργία ταχείας φόρτισης! Πέντε λεπτά στην ειδική βάση φόρτισης μέσω θύρας USB αρκούν για πετύχετε το τέλειο ξύρισμα. Η πλήρη φόρτιση της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας της ολοκληρώνεται σε 2 ώρες και προσφέρει συνολική λειτουργία 60 λεπτών που επαρκούν για 30 ολοκληρωμένα ξυρίσματα.

ηλεκτρική μηχανή ξυρίσματος Xiaomi MiJia Electric Shaver, Xiaomi MiJia Electric Shaver: “Gadget” ξυρίσματος για τον άνδρα

Η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή προσφέρει λειτουργία κλειδώματος ταξιδίου που αποτρέπει οποιαδήποτε τυχαία εκκίνηση όταν δεν χρησιμοποιείται. Επίσης, διαθέτει ειδική ένδειξη LED που θα σας ειδοποιήσει ότι πρέπει να καθαριστεί η κεφαλή λόγω συσσώρευσης τριχών ή σε περίπτωση που πάθει κάποια βλάβη.

Η Xiaomi MiJia Electric Shaver είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και μπορείτε να την αποκτήσετε με τιμή 33.99 ευρώ χρησιμοποιώντας το κουπόνι “PS0177” (το κουπόνι ισχύει μέχρι 18 Ιουνίου). Το πακέτο αγοράς περιλαμβάνει εκτός από την ξυριστική μηχανή, τη βάση φόρτισης, τη βούρτσα καθαρίσματος και το εγχειρίδιο χρήσης.

ηλεκτρική μηχανή ξυρίσματος Xiaomi MiJia Electric Shaver, Xiaomi MiJia Electric Shaver: “Gadget” ξυρίσματος για τον άνδρα

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Αν η ξυριστική είναι σαν όλες τις άλλες δε θέλει αφρό και κάποιος πρέπει να απολυθεί από το τμήμα μάρκετινγκ

Κώστας Βλαχάκης

Konstantinos, Από την στιγμή που ειναι αδιάβροχη και μπορεί να ξεπλυθεί με νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με αφρό από όποιον το θέλει. Δεν έχω τέτοια μηχανή, έχω μια απλή για μούσια που δεν ειναι αδιάβροχη ενώ συνήθως ξυρίζομαι με ξυραφάκια Gillette.

NikosAr

Τι να πω …. η xiaomi έχει βαλθεί να τα βάλει με τα μεγαθήρια … πολύ τίμια πρόταση, με λίγα χρήματα … όταν οι άλλες μηχανές θέλουν 8 ώρες φόρτιση για 30 λεπτά λειτουργίας !!!

merci

Εγω εχω την αισθηση οτι ξεπλενει χρημα. “Βαφτιζει” Xiaomi οτιδήποτε κυκλοφορουν κινεζικες εταιρειες

Cons

Σαν το double edge safety razor δεν έχει.
Σε ορισμένα πράγματα πρέπει να είσαι old school.

Efkairiakos

Είναι πολύ ενδιαφέρον για κάποιον που θέλει να κάνει ένα πρωτότυπο δώρο πάντως!
Λέω να χτυπήσω μια πλάκα πλάκα για δωράκι…15αύγουστος έρχεται…πολλά γενέθλια και γιορτές μαζεύονται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.