Xiaomi Roidmi Handheld Wireless Vacuum Cleaner: Ασύρματη σκούπα παντός καιρού

https://goo.gl/abXGUQ Sale price: 310.99€ Coupon code: PS0246 Valid to June 28th

, Xiaomi Roidmi Handheld Wireless Vacuum Cleaner: Ασύρματη σκούπα παντός καιρού

Τη δυνατότητα να αποκτήσετε την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Xiaomi Roidmi με έκπτωση και δωρεάν αποστολή προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα Cafago.
Η Xiaomi Roidmi αποτελεί μια stick ασύρματη σκούπα και έρχεται με διαφορετικά αξεσουάρ για διαφορετικές χρήσεις.

Η ασύρματη σκούπα της Xiaomi φέρνει την επανάσταση καθώς προσφέρει την άνεση και την ευελιξία μιας παραδοσιακής σκούπας, αλλά ταυτόχρονα έχει την αποτελεσματικότητα και τις επιδόσεις μιας ηλεκτρικής. Ταυτόχρονα μετατρέπεται και σε μικρό φορητό σκουπάκι για να κάνετε όλες τις μικροδουλειές με άνεση.
Η Xiaomi Roidmi προσφέρει εξαιρετικά ισχυρή απορρόφηση 18500PA, αρκετά περισσότερο από άλλες παρόμοιες σκούπες τέτοιου είδους. Η ταχύτητας της αγγίζει τις 100.000 rpm και η ισχύ της είναι μέχρι 415W. Επιπλέον, έρχεται με δύο δυνατότητες ρύθμισης ισχύος της έντασης –κανονική και δυνατή- για να την προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

, Xiaomi Roidmi Handheld Wireless Vacuum Cleaner: Ασύρματη σκούπα παντός καιρού

Χάρη στο ταχύτατο μοτέρ που διαθέτει, απομακρύνει αποτελεσματικά τρίχες κατοικίδιων, σκόνη, μύκητες κι άλλους μικροοργανισμούς από τον καναπέ, τα μαξιλάρια και το κρεβάτι σας. Επιπλέον, με τον LED φωτισμό στο κάτω μέρος της, κανένα ίχνος σκόνης δεν θα μπορεί να σας κρυφτεί. Ο φωτισμός ενεργοποιείται αυτόματα σε σκοτεινά μέρη. Η κεφαλή είναι αρκετά λεπτή (περίπου 7 εκατοστά) κι έτσι μπορεί να τρυπώσει άνετα κάτω από καναπέδες και κρεβάτια.

Η Xiaomi Roidmi έρχεται με μπαταρία 2.500mAh, εξασφαλίζοντάς σας έτσι αρκετή ώρα για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Μία φόρτιση αρκεί για 55 λεπτά καθαρίσματος. Αυτό μεταφράζεται σε σκούπισμα περίπου 350 τ.μ.

, Xiaomi Roidmi Handheld Wireless Vacuum Cleaner: Ασύρματη σκούπα παντός καιρού

Το δοχείο συλλογής της σκόνης έχει χωρητικότητα 0,4L, οπότε μην ξεχνάτε να το αδειάσετε. Φυσικά μια τέτοια σκούπα δεν θα μπορούσε παρά να είναι κι «έξυπνη». Μέσω της εφαρμογή της μπορείτε να δείτε δεδομένα όπως την εναπομείνασα ισχύ, τον χρόνο καθαρισμού, να λάβετε υπενθυμίσεις για άδειασμα του δοχείου σκόνης και αντικατάστασης του φίλτρου.

Η Xiaomi Roidmi έρχεται με ενσωματωμένη κεφαλή (βούρτσα), η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πατώματα, πλακάκια και άλλες λείες επιφάνειες, αλλά όχι για χαλιά. Για τα χαλιά χρειάζεται η προαιρετική κεφαλή με τρίχες από ίνες άνθρακα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα πλακάκια, τα χαλιά και τις μοκέτες. Διαθέτει μαγνητική βάση στήριξης και φόρτισης, η οποία τοποθετείται στον τοίχο, διευκολύνοντας έτσι την αποθήκευση και φύλαξή της.

, Xiaomi Roidmi Handheld Wireless Vacuum Cleaner: Ασύρματη σκούπα παντός καιρού

Το Cafago σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη Xiaomi Roidmi στην τιμή των 310.99 ευρώ. Για να επωφεληθείτε της προσφοράς θα πρέπει να πληκτρολογήσετε με την αγορά τον κωδικό PS0246. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 28 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Να σημειωθεί ότι στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται ο εύκαμπτος σωλήνας επέκτασης και η ηλεκτρική βούρτσα και θα πρέπει να τα αγοράσετε ξεχωριστά.

Προσοχή: Η Cafago αναφέρει ότι για να μην πληρώσει κάποιος τα έξοδα τελωνείου θα πρέπει να γράψει με την αγορά του σε μήνυμα το εξής: I need the shipping method “ZDP”, thanks., όπως βλέπετε και στο screenshot.

, Xiaomi Roidmi Handheld Wireless Vacuum Cleaner: Ασύρματη σκούπα παντός καιρού

, Xiaomi Roidmi Handheld Wireless Vacuum Cleaner: Ασύρματη σκούπα παντός καιρού

Sponsored

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.