XMAS GIVEAWAY: Κερδίστε το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi M365

, XMAS GIVEAWAY: Κερδίστε το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi M365

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός από το Techblog και το Autonomous.gr με δώρο το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi M365 για να μετακινηθείτε με στυλ αυτές τις γιορτές ή τέλος πάντων από τις αρχές του νέου έτους! Το πιο δημοφιλές e-scooter, αυτό που “άνοιξε” την αγορά του micromobility στην χώρα μας μπορεί να γίνει δικό σας ακολουθώντας μερικά πολύ απλά βήματα.

Για να λάβετε μέρος στο XMAS GIVEAWAY

– Subscribe στο YouTube κανάλι του Techblog:
(www.youtube.com/TechblogGR)
– Like στο Facebook page του Autonomous.gr:
(www.facebook.com/AutonomousGR)
– Share του Facebook post του διαγωνισμού:
(http://bit.ly/Xmas-Share-Scooter)

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 στις 23:59 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη Πέμπτη 2 Ιανουαρίου. Ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί με άρθρο που θα δημοσιευτεί στο Autonomous.gr (το πρώτο site για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα).

, XMAS GIVEAWAY: Κερδίστε το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi M365

Το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi M365 θα γίνει δικό σας στο χρώμα που θα επιλέξετε, μαύρο ή λευκό και θα σας παραδοθεί σε μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη συσκευασία σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας επιθυμείτε!

Xiaomi M365 e-scooter

Το Xiaomi M365 έχει σχεδιαστεί από κάθε άποψη με γνώμονα την απλότητα. Με στιβαρό σκελετό, τα υποσυστήματα και τα αξεσουάρ του χρησιμοποιούν την ίδια λογική γεωμετρικού σχεδιασμού που στοχεύει στην ευχρηστία και ταυτόχρονα στον χρήστη. Το scooter ξεκινάει με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ ο κόκκινου χρώματος σχεδιασμός συνεισφέρει στη μοντέρνα αισθητική του. Προσφέρει μια όμορφη αίσθηση, είτε το οδηγείτε στο δρόμο, είτε το έχετε παρκάρει στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.