Yamaha BODiΒEAT, Συγχρονίζει τη μουσική με την καρδιά σας

, Yamaha BODiΒEAT, Συγχρονίζει τη μουσική με την καρδιά σαςΥπάρχουν δύο περίοδοι που οι περισσότερες γυναίκες σκεφτόμαστε τα γυμναστήρια και τις δίαιτες, λίγο πριν το καλοκαίρι και το χειμώνα εν όψει των εορτών! Για την δεύτερη λοιπόν περίοδο που πλησιάζει θα σας προτείνω ένα εντυπωσιακό μουσικό εργαλείο-motivator για όσες από εσάς δεν θέλετε να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια και να εξοπλιστείτε με αισθητήρες για να μπορείτε να προπονηθείτε.

Με το iPod ή οποιοδήποτε MP3 player έχετε μια μουσική βιβλιοθήκη που επιλέγετε εσείς την ώρα της γυμναστικής τα κομμάτια που θέλετε να ακούσετε ανάλογα με την ένταση της προπόνησης σας και το ρυθμό σας. Το Yamaha BODiΒEAT όμως συνδυάζει MP3 player, pedometer και heart monitor ενώ επιλέγει μόνο του τα κομμάτια που αντιστοιχούν στο workout σας και σας παρακινεί να συνεχίσετε στο ρυθμό που βρίσκεστε και παραπάνω!

Εσείς απλά φορτώνετε μέσω του PC σας μια καλή ποικιλία από τα αγαπημένα σας slow και beat τραγούδια (η μνήμη είναι σχετικά μικρή – 512ΜΒ αλλά αρκετή για κανονικά workouts), δίνετε τα στοιχεία σας (ηλικία, βάρος, ύψος) με ειλικρίνεια (!!), το δένετε στον ώμο ή στο καρπό σας και συνδέετε το pulse monitor με το ακουστικό σας. Την διάρκεια που εσείς περπατάτε ή τρέχετε εκείνο παρακολουθεί το ρυθμό σας και συγχρονίζει τα beats της μουσικής με τους παλμούς της καρδιάς σας!!!! Στην αρχή θα επιλέγει “αργά” τραγούδια και ολοένα πιο “γρήγορα” σταδιακά μέχρι να φτάσετε στο βέλτιστο καρδιακό παλμό ενώ όταν η καρδιά σας αρχίσει να χτυπά σαν τρελή θα αλλάξει πάλι σε αργό κομμάτι για να καταλάβετε ότι πρέπει να μειώσετε λίγο την ένταση της προπόνησης σας γιατί το έχετε μάλλον παρακάνει!!!!!

Ανάλογα με τη “παρακίνηση” και το είδος της προπόνησης που χρειάζεστε μπορείτε να επιλέξετε από τα Free Workout Mode, Fitness Mode, Training Mode και Music Mode (σε αυτό το mode λειτουργεί σαν απλό MP3 player) που διαθέτει, τα οποία είναι σχεδιασμένα από επιστήμονες των Sports Sciences, Sports Biomechanics και εγγυούνται σωστή και ολοκληρωμένη προπόνηση!

Όσο για τα απαραίτητα στοιχεία των workout σας (χρόνο, απόσταση, ταχύτητα και παλμοί) μπορείτε να τα συγκρίνετε και να τα παρακολουθείτε μέσα από το BODiΒEAT Station! Εσείς απλά προετοιμαστείτε να ιδρώσετε…

Τιμή: 299 δολάρια

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostask11

καλο!πολύ καλό!
αλλά μικρή μνήμη και χάλια ακουστικά.συνήθησα στις ψείρες για!

gorgonitsa

οντως είναι μικρή η μνήμη αλλά φαίνεται αρκετή εκτός και αν είσαι δρομέας!anyway μπροστά στα κάλη εγώ συμβιβάζομαι με τα ακουστικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.