YouTube, εξαγοράζει την υπηρεσία Videogame-Streaming Twitch έναντι 1$ δισ.;

Όσοι παίζετε παιχνίδια προφανώς θα γνωρίζετε το Twitch το οποίο είναι μια υπηρεσία η οποία επιτρέπει στους gamers να κάνουν upload και να βλέπουν δωρεάν live video streaming παιχνιδιών που ανεβαίνουν από Xbox και PlayStation 4 κονσόλες.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει πάνω από 45 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα με 1 εκατομμύριο μέλη να ανεβάζουν videos κάθε μήνα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μεταδίδει το variety και η Wall Street Journal, το YouTube της Google βρίσκεται σε συζητήσεις για να εξαγοράσει το Twitch έναντι 1$ δισεκατομμυρίου. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο αλλά αν το deal προχωρήσει, θα είναι πιο σημαντική εξαγορά του στην ιστορία του YouTube το οποίο η Google απέκτησε το 2006 έναντι $1.65 δισεκατομμυρίων.

Για την Google η εξαγορά αυτή θα ήταν πολύ σημαντικό βήμα το οποίο θα δώσει σημαντική ώθηση στο YouTube το οποίο ναι μεν έχει τη δική του υπηρεσία live-streaming για παιχνίδια όμως μπροστά στο το Twitch υστερεί.
, YouTube, εξαγοράζει την υπηρεσία Videogame-Streaming Twitch έναντι 1$ δισ.;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.