PlayStation 5: Η Sony λέει ότι δε θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

, PlayStation 5: Η Sony λέει ότι δε θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

Πριν από λίγες ημέρες μία αγγελία εργασίας της Sony στην Ιαπωνία αποκάλυπτε ότι το επερχόμενο PlayStation 5 θα κυκλοφορούσε τον ερχόμενο Οκτώβριο. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε, ούτε διαψεύστηκε επίσημα από την εταιρεία, ώστε να προκύψουν τα πρώτα σενάρια.

Ωστόσο, η γνωστή φίρμα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμβεί, όταν κλήθηκε να απαντήσει θετικά ή αρνητικά γι’ αυτή την πληροφορία από το ιαπωνικό μέσο ενημέρωσης Famitsu.

Η δήλωση της Sony ήταν πως το τμήμα προσλήψεων συμπεριέλαβε εσφαλμένα τον Οκτώβριο ως μήνα κυκλοφορίας της νέας κονσόλας. Βέβαια, ακόμα κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωσή της, ώστε να μάθουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το PS5.

Πάντως, τα υπάρχοντα δεδομένα δείχνουν ότι μάλλον αυτό θα γίνει στα τέλη του έτους, δηλαδή Νοέμβριο ή Δεκέμβριο. Από εκεί και πέρα, η Sony έχει αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες για τη νέα της κονσόλα.

Μετά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ακολούθησε η παρουσίαση του χειριστηρίου, με το DualSense να αντικαθιστά το DualShock, ενώ πρόσφατα παρουσίασε κι ένα νέο brand name για την κυκλοφορία των αποκλειστικών τίτλων της, την PlayStation Studios.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και πότε θα αποφασίσει να βγάλει στην αγορά η Microsoft το Xbox Series X, καθώς αποτελεί μεγάλο αντίπαλο του PS5.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Οι γιορτές τον Δεκέμβριο είναι, όχι τον Οκτώβριο, δεν έχει νόημα να κυκλοφορήσουν την νέα τους κονσόλα 2 μήνες πριν, περισσότερο κακό θα κάνουν στις πωλήσεις παρά καλό γιατί έτσι θα δώσουν χρόνο στο κοινό να συγκρίνει τις κονσόλες και μετά να αποφασίσει. Προσωπικά πιστεύω ακράδαντα, θα έβαζα και το χέρι στην φωτιά και όλα μου τα λεφτά σε στοίχημα πως το PS5 θα βγει στην αγορά από τις 20 Νοεμβρίου και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.