Splinter Cell: Η Ubisoft προχωρά στην ανάπτυξη του remake και αναζητά προσωπικό

, Splinter Cell: Η Ubisoft προχωρά στην ανάπτυξη του remake και αναζητά προσωπικό

, Splinter Cell: Η Ubisoft προχωρά στην ανάπτυξη του remake και αναζητά προσωπικό

Ύστερα από αναρίθμητες φήμες που ακούγονται τα τελευταία χρόνια γύρω από το franchise του Splinter Cell, πρόσφατη είδηση για το αναμενόμενο remake, που τόσο περίμεναν οι fans της σειράς, ήρθε επίσημα από την ίδια την Ubisoft. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για περισσότερες πληροφορίες, καθώς όπως φαίνεται βρισκόμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξής του. Η Ubisoft πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί άτομα για στελέχωση που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του remake του Splinter Cell, κάνοντάς δημόσιες μερικές από τις θέσεις που ζητά να καλύψει.

Μέσα από το επίσημο λογαριασμό της, Ubisoft Toronto, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Splinter Cell remake ζητά ανθρώπους που θα ήθελαν να εργαστούν σε ένα από τα πλέον κλασσικά franchise της εταιρείας. Στην ανακοίνωση της αναζητά προγραμματιστές για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη. Στο τέλος του μηνύματος δεν θα μπορούσε να μην γίνει και αναφορά σε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά γυαλιά του Sam Fisher γράφοντας, “Activate your trifocal goggles, Agent”. Έγινε ξεκάθαρο ότι όσοι θα προσβληθούν θα έχουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το πρότζεκτ.

Χαρακτηριστικά οι θέσεις που αναζητά η Ubisoft Toronto είναι εκείνη που μόλις αναφέρθηκε, AI, 3D, Concept Artist και Technical Animator. Η λίστα δεν τελειώνει εδώ, καθώς υπάρχουν άλλες 63 θέσεις διαθέσιμες, όχι μόνο στον προγραμματισμό, αλλά και σε άλλους τομείς όπως project management, audio και πολλά ακόμα. Σίγουρα το να μπορέσεις να εργαστείς γύρω από ένα τόσο μεγάλο franchise όπως το Splinter Cell από μόνο του αποτελεί ένα δέλεαρ.

, Splinter Cell: Η Ubisoft προχωρά στην ανάπτυξη του remake και αναζητά προσωπικό

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.