Geointelligence | Νέος χάρτης 2008.Q1 για το Destinator

, Geointelligence | Νέος χάρτης 2008.Q1 για το DestinatorΗ εταιρεία γεωπληροφορικής Geointelligence, ολοκλήρωσε την τελευταία αναβάθμιση των Χαρτών της, που συμπεριλαμβάνει 20 επιπλέον πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης καθώς και 108 πόλεις με ονόματα οδών. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες του λογισμικού προσωπικής πλοήγησης GPS Destinator, που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με τους χάρτες της Geointelligence, μπορούν να οδηγήσουν γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό τους ακόμα και στα νησιά του Αργοσαρωνικού, στις Κυκλάδες, στην Μυτιλήνη και στην Χίο αλλά και στο Μεσολόγγι, στην Μεσσηνία, την Ηγουμενίτσα και σε πολλούς ακόμα προορισμούς.

Οι νόμιμοι κάτοχοι του Λογισμικού μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν την τελευταία αναβάθμιση των χαρτών Gi 2008.Q1 από την ιστοσελίδα www.ngi.gr.

Στόχος της Geointelligence παραμένουν οι συχνές, έγκυρες και αξιόπιστες αναβαθμίσεις των χαρτών της, πράγμα που το επιτυγχάνεται τα τελευταία 2 χρόνια με τουλάχιστον 3 updates ετησίως.

Η ομάδα της Geointelligence συνεχίζει πάντα μπροστά προσφέροντας ολοκληρωμένες, ευέλικτες εφαρμογές γεωπληροφορικής σε επιχειρήσεις, συμμετέχει ενεργά σαν τεχνικός σύμβουλος GIS σε μεγάλα έργα του Δημοσίου, παρέχοντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα, με τα πιο αξιόπιστα γεωγραφικά δεδομένα για Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Ένα μεγάλο μπράββοοοοο στην Geointelligence για την πολύ καλή δουλειά στην χαρτογράφήση της Ελλάδας. Εγώ πρωσωπικά έχω μια απορία αν μπορεί ας μου την απαντήσει κάποιος. Πια προγράμματα πλοήγησης έκτός από το Destinator διαθέτουν χάρτες της Geointelligence;

zeppelin

Προς το παρών δεν υπάρχει άλλο λογισμικό πλοήγησης που να χρησιμοποιεί τους χάρτες μας. Σύντομα όμως το σκηνικό θα αλλάξει…

tasosvel

Πολύ θα ήθελα να δώ χάρτες της Geointelligence σε προγράμματα που τρέχουν symbian συσκευές.!!:)

zeppelin

Θα υπάρξει σύντομα εφαρμογή σε symbian με τους χάρτες μας. Όταν θα είμαστε πολύ κοντά θα είμαι πιο συγκεκριμένος.

tasosvel

Πολύ χαίρομαι γιατί σχεδόν όλα τα προγράμματα που κυκλοφορουν μεχρι σήμερα για symbian συσκευές δεν έχουν καλή χαρτογράφηση.

nik57

Υπάρχει η δυνατότητα να καταργίσω απο το MIO C520 τους χάρτες του και να βάλω Destinator mia και τους έχω νόμιμα.

tasosvel

Απ ότι είδα το Mio c520 έχει Win CE. Οι χάρτες του destintor είναι για Windows Mobile οπότε δεν θα μπορεί να τους τρέξει. Αλλά δες λίγο αυτό το θέμα μήπως βρείς λύση https://techblog.gr/gps/blaupunkt-lucca-33/

αντωνης

Κατι πιο συγκεκριμενο γιατι και εγω εχω c520 δηλαδη υπαρχει λυση η το πεταμε και περνουμε αλλο?

ΧΡΙΣΤΟΣ

model 350 περνι ευροπη

ΧΡΙΣΤΟΣ

altec navi model 350 παιρνει ευρωπη
destinetor

Πανος

Καλησπερα!!
Προσφατα πηρα μια συσκευη η οποια εχει GPS Destinator 7..
Αλλα δεν αναγνωριζει την πολυ τις θηβας..μπορει καποιος να μου πει αν το Destinator 7 εχει και την θηβα? γιατι και στην εθηνικη που βγηκα να το δοκιμασω δεν λειτουργησε καθολου..τι μπορει να φταει?
Ευχαριστω Πανος

Πανος

Υ.Σ. Αυτη η συσκευη ειναι για το αμαξι..
GPS CAR DVD TV..

χρηστοςΣ

ΕΧΩ ΤΟ Ε66 ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ DESTINATOR ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ; AN
NAI ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ;

ηλιας

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ NGI.GR ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΙΜΑΙ Κ ΤΞΙΤΖΗΣ Κ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ Κ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ

ηλιας

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΑΙL ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ.ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

ηλιας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ!ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

GPS Destinator

MLS Destinator A3850 | Με χάρτες Ελλάδας και Κύπρου

Με τη νέα σειρά GPS Destinator η MLS θέτει νέα υψηλά στάνταρ στην αγορά των συστημάτων πλοήγησης. Κομψή σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής και τεχνολογική υπεροχή είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν τη σειρά μια κορυφαία αγοραστική επιλογή. To A3850 είναι ένα αρκετά εξελιγμένο PNA που έρχεται να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου οδηγού και […]

Reviews Destinator TechblogTV

techblogTV | On the road συζήτηση με τον Νίκο Γραμματικό της Geointelligence

Mέσα από μια βόλτα στην Αθήνα με αυτοκίνητο και σύστημα πλοήγησης GPS, ο Νίκος Γραμματικός, Διευθυντής Πωλήσεων & Project Manager Συστημάτων Πλοήγησης, μιλάει στο techblogTV για την εταιρεία Geointelligence (Gi) και τους χάρτες της (Destinator), το ανθρώπινο δυναμικό και την ιστορία της και μας δίνει χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες. Δείτε το βίντεο.

GPS Destinator

Η ΝGi αλλάζει το όνομα της σε Gi geointelligence

Η ομάδα της Gi Geointelligence κρύβεται πίσω από την επιτυχία του συστήματος πλοήγησης GPS Destinator, αφού είναι υπεύθυνη για τους χάρτες του λογισμικού, για την αξιοπιστία που παρέχουν σε χιλιάδες οδηγούς αλλά και για τις συνεχείς αναβαθμίσεις. Η τελευταία αναβάθμιση που πρόκειται να γίνει στα τέλη του Νοέμβρη θα συμπεριλαμβάνει και τους χάρτες της Κύπρου.