Η ΝGi αλλάζει το όνομα της σε Gi geointelligence

, Η ΝGi αλλάζει  το όνομα της σε Gi geointelligenceΗ ομάδα της Gi Geointelligence κρύβεται πίσω από την επιτυχία του συστήματος πλοήγησης GPS Destinator, αφού είναι υπεύθυνη για τους χάρτες του λογισμικού, για την αξιοπιστία που παρέχουν σε χιλιάδες οδηγούς αλλά και για τις συνεχείς αναβαθμίσεις. Η τελευταία αναβάθμιση που πρόκειται να γίνει στα τέλη του Νοέμβρη θα συμπεριλαμβάνει και τους χάρτες της Κύπρου.

Η Gi Geointelligence εξειδικεύεται με τον καλύτερο τρόπο. Έφερε πρώτη στην Ελλάδα το σύστημα καταγραφής LIDAR , που ουσιαστικά «σκάναρε» από αεροπλάνο τα 2 μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας , για να συνεχίσει μετά στην ψηφιακή χαρτογράφηση τους και να επεκτείνει μέρα με την μέρα την καταγραφή του Ελλαδικού χώρου. Καταγραφείς βγαίνουν καθημερινά στο δρόμο για την σωστή κάλυψη, την αρίθμηση των δρόμων και αναλαμβάνουν να «σώσουν» τους χάρτες από όλα τα bugs (αυτή τη στιγμή καταγραφείς βρίσκονται στην Χίο).

Με λίγα λόγια, η Gi Geointelligence βοηθά καθημερινά οργανισμούς, εταιρείες και ιδιώτες να βρουν γρήγορα και με ασφάλεια το δρόμο τους.

Η υψηλή εξειδίκευση στους τομείς της γεωπληροφορικής επιτρέπει την ανάπτυξη ψηφιακών χαρτών και πρωτοποριακής τεχνολογίας λογισμικό, αλλά και την προώθηση συνεργασιών με πρωτοπόρους στις σύγχρονες εφαρμογές συστημάτων γεωγραφικών πληροφοριών (GIS).

Εξειδικευμένα εργαλεία που απευθύνονται σε εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού, δικτυακών τόπων και εγκατάστασης συστημάτων ERP/CRM. Επιτρέπουν τον εμπλουτισμό των εφαρμογών με υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα. Ο Gi MapServer, με ενσωματωμένους τους πλέον ενημερωμένους & ολοκληρωμένους ηλεκτρονικούς χάρτες της Ελλάδας, προσφέρει γρήγορα και εύκολα υπηρεσίες απεικόνισης χαρτών, ελέγχου διευθύνσεων, γεωκωδικοποίησης και δρομολόγησης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

GPS Destinator

MLS Destinator A3850 | Με χάρτες Ελλάδας και Κύπρου

Με τη νέα σειρά GPS Destinator η MLS θέτει νέα υψηλά στάνταρ στην αγορά των συστημάτων πλοήγησης. Κομψή σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής και τεχνολογική υπεροχή είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν τη σειρά μια κορυφαία αγοραστική επιλογή. To A3850 είναι ένα αρκετά εξελιγμένο PNA που έρχεται να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου οδηγού και […]

GPS Destinator

Geointelligence | Νέος χάρτης 2008.Q1 για το Destinator

Η εταιρεία γεωπληροφορικής Geointelligence, ολοκλήρωσε την τελευταία αναβάθμιση των Χαρτών της, που συμπεριλαμβάνει 20 επιπλέον πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης καθώς και 108 πόλεις με ονόματα οδών. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες του λογισμικού προσωπικής πλοήγησης GPS Destinator, που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με τους χάρτες της Geointelligence, μπορούν να οδηγήσουν γρήγορα και με ασφάλεια […]

Reviews Destinator TechblogTV

techblogTV | On the road συζήτηση με τον Νίκο Γραμματικό της Geointelligence

Mέσα από μια βόλτα στην Αθήνα με αυτοκίνητο και σύστημα πλοήγησης GPS, ο Νίκος Γραμματικός, Διευθυντής Πωλήσεων & Project Manager Συστημάτων Πλοήγησης, μιλάει στο techblogTV για την εταιρεία Geointelligence (Gi) και τους χάρτες της (Destinator), το ανθρώπινο δυναμικό και την ιστορία της και μας δίνει χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες. Δείτε το βίντεο.