Doctor Strange: Αυτό είναι το πρώτο tv spot

Ο Doctor Strange είναι μια κινηματογραφική παραγωγή με πρωταγωνιστή τον Bendict Cuemberbatch την οποία περιμένουμε στις αίθουσες στις αρχές Νοεμβρίου, σήμερα όμως έγινε διαθέσιμο το πρώτο tv spot της νέας ταινίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο σε αυτό το πρώτο tv spot δεν έχουμε πληροφορίες για την πλοκή της ταινίας παρά μόνο μερικά νέα πλάνα και κάποια από αυτά που είχαμε δει ήδη από το trailer για τη νέα ταινία. Δείτε το tv spot παρακάτω και κάντε υπομονή μιας και στις 4 Νοεμβρίου θα τη δούμε στις αίθουσες.

Doctor Strange, Doctor Strange: Αυτό είναι το πρώτο tv spot

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.