ΕΡΤ Sports HD: Νέο αθλητικό κανάλι από το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

ΕΡΤ Sports HD κανάλι αθλητικά, ΕΡΤ Sports HD: Νέο αθλητικό κανάλι από το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Από τις συχνότητες της ΕΡΤ HD θα ξεκινήσει το νέο, αποκλειστικά αθλητικό κανάλι ΕΡΤ Sports HD το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 παίζουντας τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις όπως Super League, Football League αλλά και τα παιχνίδια της Basket League.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα Grand Prix της F1, το τένις και αθλητικές διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, καθώς και αθλητικές εκπομπές με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικό περιεχόμενο από κανάλια μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, συνθέτουν το πρόγραμμα του ΕΡΤ Sports HD, προσφέροντας μια πλήρη αθλητική ενημέρωση και ένα καθημερινό υπερθέαμα στους Έλληνες φιλάθλους.

Μέσα από τις συχνότητες του νέου καναλιού, η ΕΡΤ φέρνει σε καθημερινή βάση, 24 ώρες το 24ωρο, το πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Οκ, καλό αυτό μιας και πολύς κόσμος παρακολουθεί αθλητικά αλλά,,,, μην δούμε και καμιά αύξηση στο λογαριασμό… Ήδη τα παίρνουν χοντρά… + τις διαφημίσεις…

stavag

Μακαρι να έπαιρναν και αλλα αθλητικά πολύ σωστή κινηση

Πέτρος Π

Εξαιρετική κίνηση! Τα κανάλια της ΕΡΤ είναι γενικά μια όαση σε σχέση με τα υπόλοιπα σκουπίδια.. Λογικά και το ΕΡΤ Sports θα κυμαίνεται σε υψηλό επίπεδο όσον αφορά την ποιότητα..! Μόνο και μόνο που θα καλύπτει ολόκληρη τη Φόρμουλα 1, από τα δοκιμαστικά, μέχρι και τον αγώνα είναι απίστευτο! 🙂

Θοδωρής Χ.

Την Κυριακή που μας πέρασε, η αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ, στο ρεπορτάζ για τις ομάδες της Β’ Εθνικής Κατηγορίας του Ποδοσφαίρου, παρουσίασε την είδηση για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, Μπουσινάκη (κάταγμα). Μόνο που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, έπαθε το κάταγμα τον Απρίλιο του 2018!
Αυτή είναι η «ποιοτική» ΕΡΤ, η οποία προσλαμβάνει αβέρτα κομματικούς εγκάθετους – παιδιά του εκάστοτε κομματικού σωλήνα και κάνει ρεπορτάζ από τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, με τον παρουσιαστή μέσα στην τρελή χαρά να λέει ότι βρίσκεται στην πλευρά της «Νοτίου Μακεδονίας» (θέλει η πουτ@@@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει). Εννοείται ότι την ίδια «ποιότητα», παρακολουθούμε και από τα υπόλοιπα κανάλια των μεγαλοεργολάβων, μόνο που σε αυτήν την περίπτωση, δεν είμαστε εμείς που τα χρηματοδοτούμαι, μέσω του υποχρεωτικού ανταποδοτικού τέλους της ΔΕΗ ή όποιου πάροχου έχουμε.

Vendetta

Θοδωρής Χ. βάζω χρυσό στα μετάλλια τον Αυτιά που έπαιζε τον Ψωμιάδη 3-4 φορές το ίδιο βίντεο σε διαφορετικές ημέρες.

Θοδωρής Χ.

Vendetta: Με τον Αυτιά, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ένα μείγμα γραφικότητας, φθηνού λαϊκισμού και ακραίου γλειψίματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema ERT ERTFLIX

ERTFLIX: Μάθε πως να ενεργοποιήσεις τις νέες υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Μάθε πως να ενεργοποιήσεις τις νέες υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid και ακολούθησε τα βήματα του βίντεο που αντιστοιχεί στον κατασκευαστής της τηλεόρασής σου.

Home Cinema ERT ERTFLIX featured

ERTFLIX: Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid και πως να τις ενεργοποιήσεις για να δεις δωρεάν ταινίες και σειρές.

Home Cinema ERT ERTFLIX Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

ERTFLIX: Η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ εμπλουτίζεται με δωρεάν ταινίες και σειρές

Η ΕΡΤ προσφέρει από σήμερα εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος.

Home Cinema ERT

Από δικούς της πομπούς εκπέμπει η ΕΡΤ σε όλη τη χώρα: Επανασυντονιστείτε

Από εχθές 1η Φεβρουαρίου 2019 η συχνότητα λήψης του πρώτου ψηφιακού μπουκέτου της δημόσιας τηλεόρασης θα εξυπηρετείται πλέον μόνο από τους πομπούς της ΕΡΤ και όχι από αυτούς της DIGEA.