Game of Thrones: Τι γίνεται με την έβδομη σεζόν;

Αν και ο δικός μας χειμώνας είναι μακριά ακόμα στο Game of Thrones ο δικός τους χειμώνας έφτασε και αυτός είναι ένας λόγος που η έβδομη σεζόν θα καθυστερήσει. Ταυτόχρονα μάθαμε και τον αριθμό επεισοδίων της νέας σεζόν.

Επισημοποιήθηκε αρχικά ο αριθμός επεισοδίων της επερχόμενης έβδομης σεζόν και έτσι θα έχουμε συνολικά επτά επεισόδια αντί για δέκα που έχουμε συνηθίσει στις προηγούμενες έξι σεζόν της δημοφιλούς σειράς. Η πληροφορία ήρθε από ανακοίνωση του HBO, ενώ ταυτόχρονα πληροφορηθήκαμε ότι η νέα σεζόν δεν θα ξεκινήσει να προβάλετε την άνοιξη του 2017, αλλά θα αργήσει μερικούς μήνες και το πρώτο επεισόδιο της θα το δούμε το καλοκαίρι του 2017.

Η καθυστέρηση στην προβολή της σειράς έχει να κάνει με τις δυσμενείς συνθήκες οι οποίες και τελικά απέτρεψαν τα γυρίσματα με βάση το πρόγραμμα που υπήρχε. Σημειώστε εδώ πως τα γυρίσματα του Game of Thrones έχουν ήδη μεταφερθεί στην Ισλανδία.

Με βάση λοιπόν τις παραπάνω πληροφορίες και την προηγούμενη δήλωση ότι έχουν μείνει ακόμα 13 επεισόδια για να ολοκληρωθεί η σειρά, μπορούμε με σχετική ασφάλεια να υποθέσουμε ότι ο όγδοος κύκλος της σειράς, τον οποίο εικάζουμε ότι θα δούμε το 2018, θα έχει συνολικά έξι επεισόδια, ενώ το τελευταία επεισόδιο φαίνεται πως θα έχει διάρκεια δύο ωρών.

Game of Thrones, Game of Thrones: Τι γίνεται με την έβδομη σεζόν;

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.