Η Gal Gadot ανακοινώνει και επίσημα το τέλος των γυρισμάτων του Wonder Woman 1984

Gal Gadot τέλος γυρισμάτων Wonder Woman 1984, Η Gal Gadot ανακοινώνει και επίσημα το τέλος των γυρισμάτων του Wonder Woman 1984
Η Gal Gadot που υποδύεται το ρόλο της Wonder Woman στην ταινία Wonder Woman 1984, ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα έχουν τελειώσει για την νέα της ταινία γι’ αυτό και ανέβασε ένα post στο Instagram το οποίο συνοδεύεται από μερικές φωτογραφίες από το πλατό.
Η Wonder Woman 1984 είναι μια αμερικανική ταινία υπερηρώων που βασίζεται στο χαρακτήρα των DC Comics Wonder Woman, η ταινία διανέμεται από την Warner Bros. Pictures. Πρόκειται να είναι η συνέχεια της Wonder Woman του 2017 και η ένατη της σειράς στο DC Extended Universe. Την σκηνοθεσία ανέλαβε η Patty Jenkins και γράφτηκε από τους Johns και Jenkins. Οι ηθοποιοί είναι η Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Connie Nielsen και Robin Wright.
Η συζήτηση για την συνέχεια της ταινίας ξεκίνησε λίγο μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας τον Ιούνιο του 2017 και η απόφαση να προχωρήσει επιβεβαιώθηκε τον επόμενο μήνα. Η κύρια φωτογραφία άρχισε στις 13 Ιουνίου 2018. Το Wonder Woman 1984 προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Warner Bros. Pictures στις RealD 3D, Dolby Cinema και IMAX 3D στις 5 Ιουνίου 2020.
Gal Gadot τέλος γυρισμάτων Wonder Woman 1984, Η Gal Gadot ανακοινώνει και επίσημα το τέλος των γυρισμάτων του Wonder Woman 1984
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.