Home Cinema

Η νέα δραματική ταινία Wildlife σύντομα στους κινηματογράφους

Το Wildlife έρχεται σύντομα στις γιγαντοοθόνες μας και για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια ταινία που βρίσκεται στο 1960 όπου δείχνει την Jeannette και Jerry Brinson να έχουν πρόσφατα μετακομίσει στο Great Falls με τον έφηβο γιο τους Joe και να κάνουν μια νέα ζωή η οποία δεν θα είναι και τόσο καλή.

Στον Jerry προσφέρεται η παλιά δουλειά του αλλά αυτός αρνείται από την υπερηφάνεια του και επιλέγει να πάει σε μια άλλη δουλειά με χαμηλότερο μισθό. Όσο όμως ο Jerry είναι μακριά απο το σπίτι λόγο της νέας του δουλειάς η Jeannette αναλαμβάνει μια δουλειά ως εκπαιδεύτρια κολύμβησης και ερωτεύεται με έναν από τους σπουδαστές της, έναν ηλικιωμένο άνδρα που κατέχει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Στο τέλος βλέπουμε ο Jerry να επιστρέφει και ο γάμος του να διαλύεται, με τον Joe να μένει μαζί με τον Jerry, ενώ η Jeannette να πηγαίνει στο Όρεγκον.

Το Wildlife είναι μια αμερικανική ταινία δράματος του 2018 που σκηνοθέτησε ο Paul Dano. Βασίζεται στο μυθιστόρημα του ίδιου ονόματος του Ρίτσαρντ Φορντ που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1990. Οι ηθοποιοί είναι η Carey Mulligan, Jake Gyllenhaal, Ed Oxenbould και Bill Camp. Η ταινία είναι βραβευμένη από τους κριτικούς και θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Δεκεμβρίου 2018 20:04

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.