Harman/Kardon HK3490, Στερεοφωνικός ραδιοενισχυτής για Audiophiles

Με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας και κυκλώματα που έχουν βραβευθεί από την αντοχή τους στο χρόνο, ο HK3490 είναι από τους πιο εκλεπτυσμένους ενισχυτές που σχεδίασε ποτέ η Harman/Kardon. Στο συγκεκριμένο μοντέλο έχουν χρησιμοποιηθεί όλες οι κλασσικές φιλοσοφίες υψηλής ποιότητας της Harman/Kardon, ώστε να ανταποκρίνεται σ’ ένα δυναμικό εύρος για κάθε επιλογή ακρόασης. Οι audiophiles θα λατρέψουν τον harman/kardon ΗΚ3490.

, Harman/Kardon HK3490, Στερεοφωνικός ραδιοενισχυτής για AudiophilesΟ Harman/Kardon HK3490 είναι εξοπλισμένος με ραδιόφωνο FM stereo/ FM/ AM και δυνατότητες RDS που σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή ευελιξία. Επιπρόσθετα, διαθέτει είσοδο υψηλής ποιότητας για πικάπ (phono), ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις ήδη υπάρχουσες συλλογές δίσκων βινυλίου που διαθέτετε, καθώς και τα πιο πρόσφατα μουσικά CD.

Harman/Kardon HK3490
• Διαθέτει Dolby Virtual Speaker για αληθινή εμπειρία surround, χρησιμοποιώντας μόνο 2 ηχεία
• Δύο ψηφιακές εξόδους ήχου (1 x coaxίal, 1 x digital)
• Εξόδους Speaker 1/ Speaker 2 για ήχο υψηλής ποιότητας σε δύο διαφορετικά σημεία του χώρου σας
• Έξοδος subwoofer, υποδοχές Pre-Out/ Main-in για χρήση με άλλους ενισχυτές, equalizer ή επεξεργαστές ηχείων,
• Υποδοχές Pre-Out/ Main-in για χρήση με άλλους ενισχυτές, equalizer ή επεξεργαστές ηχείων
• Τέσσερις εισόδους εικόνας και μια έξοδο εγγραφής ήχου
• Είσοδοι/ έξοδοι εικόνας/ ήχου στην πρόσοψη
• Σύστημα τηλεχειριστηρίου με αριθμητικά πλήκτρα
Τέλος, ο HK3490 υποστηρίζει τη δυνατότητα σύνδεσης με το docking station της harman/kardon The Bridge ΙΙ, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική από το iPod σας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Έχω τον Η/Κ AVR255 (7.1). Eμφανισιακά ολόιδιος. Μπορώ να πω πως ηχητικά και κατασκευαστικά οι ενισχυτές της εταιρείας είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ! Όπως σκίζουν και απο design.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.