Hitachi Τηλεοράσεις: Στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Westnet

Σε συνάντηση με τους εκπροσώπους του τύπου, στην οποία βρέθηκε το Techblog.gr νωρίτερα σήμερα, η Westnet ανακοίνωσε την αποκλειστική διανομή των τηλεοράσεων της Ιαπωνικής Hitachi στην Ελληνική αγορά.

Προϊοντικά η Hitachi διαθέτει ήδη στην Ελληνική αγορά τρεις σειρές τηλεοράσεων οι οποίες, σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας αλλά και της Westnet, προσφέρονται σε τιμές χαμηλότερες περίπου 15% συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, χωρίς όμως να κάνουν υποχωρήσεις στην ποιότητα.

Συγκεκριμένα διαθέσιμες είναι η σειρά G, η κορυφαία σειρά τηλεοράσεων της Hitachi και η οποία αυτή τη στιγμή διαθέτει 3 διαφορετικά μοντέλα στις 43, 49 και 55 ίντσες. Όλες διαθέτουν ανάλυση Ultra HD στα 3.840×2160 pixels, είναι smart και ενσωματώνουν πλούσιο εξοπλισμό και πληθώρα διαθέσιμων συνδέσεων.

Η σειρά Z είναι η μεσαία σειρά τηλεοράσεων της Hitachi η οποία διαθέτει 5 μοντέλα στις 42, 48,50, 55 και 65 ίντσες (αυτό όπως μας ενημέρωσαν θα παραληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα), όλες με ανάλυση full HD στα 1.920×1080 pixel, πλήρη εξοπλισμός και διαθέσιμες αρκετές συνδέσεις.

Επόμενη είναι η σειρά B, η entry level σειρά της Hitachi η οποία αποτελείται από δύο κομμάτια, τις τηλεοράσεις της σειράς B που δεν είναι smart και αυτές είναι 3 μοντέλα, στις 22 ίντσες με ανάλυση full HD στα 1.920×1.080 pixels και στις 24 και 32 ίντσες με ανάλυση HD στα 1.366×768 pixels.
Τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς B είναι όλα smart και αποτελούνται συνολικά από 5 μοντέλα, στις 32 ίντσες με ανάλυση HD και όλα τα υπόλοιπα στις 40,43, 49 και 55 ίντσες με ανάλυση full HD.

Οι τιμές διάθεσης, όπως γράψαμε και παραπάνω, είναι πραγματικά τουλάχιστον ενδιαφέρουσες και ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι η κορυφαία UHD της σειρά G στις 55 ίντσες έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 749 ευρώ.

Στην εκδήλωση μίλησαν τόσο άνθρωποι της Westnet όπως ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Διαβιώτης αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ρόμπυ Μπουρλάς, όσο όμως και άνθρωποι της Hitachi. Συγκεκριμένα μίλησε ο επικεφαλής του γραφείου της Ιαπωνικής εταιρείας στην Ελλάδα κ. Καρύδας, όσο όμως και ο κ. Richard Bass, Head of Europe B2C Business αλλά και ο κ. Yoshiyuki Bando, Europe B2C Manager.

Από τα όσα αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εμείς σημειώσαμε το ότι οι τηλεοράσεις της Hitachi θέλουν μέσα στα επόμενο 3 έτη να κατακτήσουν μερίδιο αγοράς τουλάχιστον 5% στην Ελληνική αγορά. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μας άφησε η δήλωση που έγινε αναφορικά με το after sales service για τις τηλεοράσεις της Hitachi και το οποιο πιθανότατα θα ανακοινωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Συμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν επισκευή εντός 24 ωρών, ενώ όπου αυτό δεν είναι εφικτό θα δίνεται συσκευή αντικατάστασης.

Hitachi, Hitachi Τηλεοράσεις: Στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Westnet

Hitachi, Hitachi Τηλεοράσεις: Στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Westnet

Hitachi, Hitachi Τηλεοράσεις: Στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Westnet

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis

Αλήθεια τι λέτε για αυτές τις τηλεοράσεις ; Αξίζει λέτε να την προτιμήσω αντί για τις κορεατικές ; Είμαι στο ψάξιμο αυτή την εποχή και απ ότι είδα έχουν και φανταστική τιμή

One

Καλές τιμές τα τζαπονια μπράβο!

@Vasilis φιλε μου αν εχεις παρει Ιαπωνική συσκευή τοτε μονο θα καταλάβεις τι θα πει ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. Οι οθονες φτιάχνονται απο τη Japan Display που ειναι εταιρία των Sony, Toshiba, and Hitachi οποτε πιστεύω θα ειναι σε πολυ καλα επίπεδα ποιότητας εικόνας.

Ανακιν

Πάρε μια Samsung smart 4k να πάθεις πλάκα

El Matador

Φοβερες οι Hitachi

Giannis

Έχω HitachI Plasma 45″ με HD panel. Αγορασμνη αρχές 2003 6000 ευρώ περίπου. Η ποιότητα κατασκεύης σε σχέση με ταυτό σήμερίνα χλιδατα φελιζολ είναι αλλού. Η εικόνα για τότε ήταν επίσης άλλου. Το μαύρο εξακολουθεί να ναι κορυφαίο.
Κάποια στιγμή της άλλαξα σπίτι. Ήταν καιρό αχρησιμοποιητη.
ΠΉρα τηλέφωνο το σέρβις στην Αθήνα. Με παρέπεμψαν εδω Θεσσαλονίκη. Ήθελα να ρωτήσω μήπως χρειαζετα κάτι για να την ξανά θέσω σε λειτουργια.
Ο μάστορας μόνο που δεν δάκρυσε από συγκίνηση. Φίλε μου, απλά να την προσέχεις. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΤΈΤΟΙΕΣ ΤΗΛΕΟΡΆΣΕΙΣ ΠΙΑ.

Αφού ξανάρχονται η επόμενη θα ναι Hitachi.

Κώστας

Όταν κάνεις αγορά τηλεόρασης η κινητού ένα πράγμα πρέπει να κοιτάς οθόνη-service, η γνώμη μου είναι ότι η Samsung και η lg είναι κορυφαίες στον τομέα αυτό.

Vasilis

Κώστας , το service της Hitachi αναμενεται πολύ άμεσο όμως και οι οθόνες της περιεχουν τεχνολογία ισαξια…μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή να δούμε και παραπέρα από κορεα μεριά,? Εγώ σου λέω , δεν έχω εμπειρία από τηλεόραση Hitachi αλλά ένα ψυγείο της που αγόρασα τελευταία είναι κορυφή το άτιμο …

Billias7815

@Giannis
Γιάννη και γω που έχω Panasonic Plasma St30 τρέμει το φυλλοκάρδι μου μην πάθει τίποτα και η δικιά μου καθώς πραγματικά η ποιότητα εικόνας της plasma απλά δεν συγκρίνεται με τις τωρινές …μόνο OLED αλλά και πάλι είναι νωρίς για αυτή τη τεχνολογία.Κατα τα άλλα θετικό το γεγονός ότι η hitachi επανέρχεται στις τηλεοράσεις στην Ελλάδα.Αν και πρέπει να δούμε αν είναι κατασκευής Hitachi ή rebadging…

dimitrinho

Panasonic παιδια οι κορυφαιες τηλεορασεις με διαφορα

chris

Bluesky οι καλυτερες με διαφορα.

nikoszog

Xiaomi Mi TV 2 55-inch Samsung HD 4K panel ultra-thin frame 500$
Εχετε άποψη για τη νέα κίνηση της Xiaomi?

manosv79

Για αυτους που ξερουν μεσα δεκαετιας 80 εως μεσα δεκαετιας 90 η hitachi θεωρουνταν η κορυφαια μαρκα στην ελλαδα σε τηλεορασεις και βιντεο..αν και αυτη τη στιγμη ειμαι καλυμενος απο ηλεκτρικες συσκευες,αν καποια στιγμη χρειαστει να ξαναπαρω τβ τοτε μονο hitachi

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Εχω μια 32αρα Phillips HD ready του 2007 και λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα. Αλλά η 1η μέρα είναι πολυυυυυ παλαιά….
Επίσης έχω και μια 32αρα Samsung FHD του 2014 και έχει πάει ήδη για σέρβις στον 1ο χρόνο. 5 μέρες στην αντιπροσωπεία, η οποία απέχει από το σπίτι μου μόλις 2χλμ και δεν μπορούσαν να την παραλάβουν αυτοί…μέτρια εως χάλια εμπειρία.
Τέλος έχω και μια 47αρα LG FHD 3D SMART του 2012 και έχει βγάλει μια γραμμή κάθετη. Πάει για φούντο….
Τώρα να δοκιμάσω Hitachi;;; Αξίζει….
ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 3D;;;;…..ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ!!!!!!

giannhs

ΤΑΛΕΠΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΣΜΑΡΤ 2 10 2018 ΜΙΑ ΣΜΑΡΤ 32 ΗΕ 4000 ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΟΓΗ ΠΟΥ ΑΝ ΗΧΕΡΑ ΔΕΝ 8Α ΕΔΗΝΑ ΟΥΤΕ ΕΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ Η ΥΟΥ, ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΟΥΤΕ ΗΧΟΣ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΦΟΤΑΓΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΟ ΕΙΣΟΔΟ ΥΠΣΙΛΗΣ ΕΥΚΡΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΣ 3 ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΒΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΝΟ ΤΗ ΥΟΥ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΕΡΒΗΣ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΣΤΗΝΑ ΝΑ ΓΡΑΠΣΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΟΣ ΞΕΡΙ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΛΑΧΟΥΝΕ ΤΟ ΣΕΡΥΣ ΕΙΠΕ ΕΛΑΤΟΜΑΤΗΚΟ ΠΡΟΙΟΝ Η ΜΑΡΚΑ ΧΙΤΑΤΣΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑΝΑΛΟΤΕΣ ΧΙΤΑΤΣΙ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΣΙΧΙΑΣΑΣ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΝΗΣΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΕΔΟΣΑ 210 ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥ ΣΜΑΡΤ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΗΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑΣΑΣ ΜΟΝΗΣΑ

Τσιρουλη Αννα

Αγανακτισμένη!!!!!!Αγόρασα την hitachi z-smart fhd 55hk5600 στις 21-2-2020 και σε δύο μήνες χάλασε η πλακέτα για να γίνει αντικατάσταση πέρασαν 3 ,5 εβδομάδες .Τη φέρνουν στο σπίτι και σε 15 μέρες χάλασε ξανά και δεν μπορεί να μπει στο internet.Απο τις 5-6 -2020 είναι στο service!!!!!ΕΛΕΟΣ. Δεν τη θέλω πίσω ,είναι Αναξιόπιστη η εταιρεία,θέλω αντικατάσταση ή πίσω τα χρήματα μου!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Hitachi Διαγωνισμοί τεχνολογίας

Mega Διαγωνισμός: Κερδίστε την 65άρα Ultra HD LED TV Hitachi 65HL7000 από το You.gr [Έχουμε νικητή!]

Τρελός διαγωνισμός από το Techblog με δώρο την 65άρα Ultra HD LED TV Hitachi 65HL7000 για να απολαμβάνεις σε τεράστια εικόνα Netflix και YouTube.

Gear Hitachi

Hitachi: To wearable που βλέπει αν οι υπάλληλοι σας είναι ευτυχισμένοι

Η Hitachi ανακοίνωσε ένα νέο wearable το οποίο μπορεί με ασύρματο τρόπο να καταμετρήσει αν μια ομάδα ανθρώπων είναι ευτυχισμένη ή όχι. Aναφέρει ότι η τεχνολογία λειτουργεί όταν όσοι συμμετέχουν στην ομάδα φορούν μια συσκευή σε μέγεθος κάρτας και η οποία είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα επιτάχυνσης που παρακολουθεί την συμπεριφορά των ατόμων και στέλνει τα […]

Gear Hitachi

Μετά το δαχτυλικό αποτύπωμα, έρχεται και η αναγνώριση φλέβας

Μετά τους αισθητήρες αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος τώρα έρχεται και η αναγνώριση των φλεβών του δαχτύλου. Η νέα τεχνολογία ονομάζεται VEIN ID και φιλοδοξεί να καταργήσει τις κάρτες ανάληψης μετρητών αφού θα εφαρμοστεί σε μηχανήματα ATM. Αυτό που κάνει είναι να «διαβάζει» το μοναδικό «συνδυασμό» των φλεβών μέσω ενός υπέρυθρου reader.

Gear Hitachi

Hitachi Quartz Glass Plate Technology, To “γυαλί” που θα κρατά ζωντανά τα δεδομένα μας για πάντα

Το μεγάλο πρόβλημα των μέσων αποθήκευσης είναι ότι έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Μέχρι σήμερα, τίποτε δεν κατάφερνε να κρατήσει για πάντα, είτε κάνουμε λόγο για μαγνητικά μέσα αποθήκευσης, είτε για οπτική τεχνολογία. Αυτή την κατάσταση έρχονται να αλλάξουν οι Ιάπωνες της Hitachi, με την τεχνολογία Quartz Glass Plate Technology, η οποία υπόσχεται διατήρηση των δεδομένων […]