LG Scarlet 7000, Full HD 1080p πιστοποιημένη από το ISF

, LG Scarlet 7000, Full HD 1080p πιστοποιημένη από το ISFΗ LG Electronics συμπληρώνει την οικογένεια τηλεοράσεων LCD Scarlet με τη νέα σειρά Scarlet LG7000 ενσωματώνοντας την καινοτομική τεχνολογία με την απαράμιλλη κομψότητα. Διαθέτοντας οθόνη full HD 1080p LCD, η Scarlet LG7000 απευθύνεται στους σύγχρονους καταναλωτές. Χάρη στην τεχνολογία Intelligent Sensor που διαθέτει, σχεδόν αλληλεπιδρά με το περιβάλλον, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Ο ειδικός αλγόριθμός βημάτων που διαθέτει, προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το φωτισμό του χώρου εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εικόνα, καταναλώνοντας έως και 69,5% λιγότερη ενέργεια. Επιπλέον, η φυσική εικόνα που επιτυγχάνεται δεν κουράζει τα μάτια ακόμη και μετά από αρκετή ώρα τηλεθέασης.

Η λειτουργία AV Mode της Scarlet LG7000 βελτιστοποιεί την εικόνα σε προβολές ταινιών, αθλητικών εκδηλώσεων αλλά και παιχνιδιών ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού η εικόνα είναι πεντακάθαρη, μεταφέροντας το σινεμά και το γήπεδο… στο σπίτι.

Η λειτουργία Expert Mode – πιστοποιημένη από το ISF (Imaging Sound Foundation) Picture Quality Calibration Institution – ρυθμίζει την εικόνα με επαγγελματική ακρίβεια ενώ με την υποστήριξη 25 επιπλέον διαβαθμίσεων ρύθμισης που διαθέτει, παρέχει την κατάλληλη εικόνα, κάθε φορά, ανάλογα με τις συνθήκες του χώρου.

Η προηγμένη τεχνολογία TruMotion 100 Hz της Scarlet LG7000 σε συνδυασμό με την ISP οθόνη της εξαλείφει τη θαμπή εικόνα, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνεται ταχύτατα στις εναλλαγές του χρώματος ακόμη και στις πιο γρήγορες σκηνές, με αποτέλεσμα οι θεατές να μη χάνουν ούτε μία στιγμή δράσης. Η 24P Real Cinema τεχνολογία της προβάλει ταινίες υψηλής ανάλυσης. Στην εκδοχή «cinema» ο χρόνος απόκρισης είναι 2.7 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενώ ο δυναμικός λόγος αντίθεσης 50.000:1 εγγυάται το απόλυτο μαύρο, το λευκότερο λευκό και τη ζωντάνια όλων των χρωμάτων.

, LG Scarlet 7000, Full HD 1080p πιστοποιημένη από το ISFΓια ακόμη καλύτερη ποιότητα ήχου, η Scarlet LG7000 διαθέτει σύστημα μη ορατών ηχείων, υπό την επιμέλεια του ειδικού του ήχου, κ. Marc Levinson με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η απόλυτη απόδοση ενώ τα ηχεία βρίσκονται στο πλαίσιο που περιβάλλει την οθόνη, χαρίζοντας έτσι λεία και άψογη εμφάνιση.

Η τεχνολογία Clear Voice της LG διαφοροποιεί την ισορροπία του ήχου ώστε να τονίζεται η ανθρώπινη φωνή μειώνοντας τους υπόλοιπους θορύβους, καθώς έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει τη συχνότητα της ανθρώπινης φωνής (100Hz – 12kHz) με αποτέλεσμα να προσφέρει την απόλυτη καθαρότητα των λέξεων.

Διαθέτει σύνδεση USB 2.0 υποστηρίζοντας πρόσβαση σε αρχεία MP3 και δυνατότητα ανάγνωσης αρχείων από κάρτα μνήμης, κάτι που προσφέρει αποκλειστικά η LG. Οι τέσσερις θύρες HDMI είναι υπεραρκετές για να καλύψουν κάθε επιπλέον ανάγκη (σύνδεση με DVD Players, παιχνιδομηχανές κλπ) εξασφαλίζοντας άψογη εικόνα, χρώματα και ζωντάνια.

Τέλος, η LG Scarlet LG7000, με τα ασύρματα Bluetooth ακουστικά (Bluetooth certified ΤV), που διαθέτει, επιτρέπει στους τηλεθεατές να ακούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα στην ένταση που επιθυμούν, χωρίς να ενοχλούν τους γύρω τους. Είναι συμβατή με πιστοποιημένα Bluetooth κινητά τηλέφωνα και ψηφιακές κάμερες, επιτρέποντας στους χρήστες να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους προβάλλοντας τις φωτογραφίες τους απευθείας στην τηλεόραση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fresco

ενδεικτική τιμή υπάρχει;

thanks

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.