Λίγες μέρες μείναν για την νέα ταινία με το Βασιλιά της Ατλαντίδας

Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα το “Aquaman” και όλοι περιμένουν πως και πως να δουν την νέα ταινία με το Βασιλιά της Ατλαντίδας. Μέχρι να βγει όμως η νέα ταινία στις γιγαντοοθόνες μπορείτε να δείτε το trailer της Warner Bros. Pictures για να πάρετε μια μικρή ιδέα του τι θα δείτε.

Το Aquaman είναι μια αμερικανική ταινία περιπέτεια και φαντασίας υπερηρώων του 2018 βασισμένη στα DC Comics. Την ταινία σκηνοθέτησε ο David Leslie Johnson-McGoldrick και Will Beall, από μια ιστορία του Geoff Johns, Wan και Beall, οι ηθοποιοί είναι ο Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren , Yahya Abdul-Mateen II και η Nicole Kidman. Στο Aquaman, ο Arthur Curry, κληρονόμος του βασιλείου της Ατλαντίδας πρέπει να προχωρήσει για να οδηγήσει τον λαό του ενάντια στον μισό αδελφό του Orm, ο οποίος επιδιώκει να ενώσει τα επτά βασίλεια ενάντια στον επιφανειακό κόσμο.

Η ανάπτυξη μιας ταινίας Aquaman ξεκίνησε το 2004, με πολλά σχέδια να γράφονται για αρκετά χρόνια. Τελικά τον Αύγουστο του 2014, ο Beall και Kurt Johnstad προσλήφθηκαν για να γράψουν δύο ανταγωνιστικά σενάρια και η ταινία ανακοινώθηκε επίσημα τον Οκτώβριο του 2014. Ο Wan υπογράφτηκε ως σκηνοθέτης τον Απρίλιο του 2015 και τον Ιούλιο του 2016 ανακοινώθηκε ότι η ταινία θα προχωρήσει με το σενάριο του Beall. Το κύριο cast επιβεβαιώθηκε το 2016 και στις αρχές του 2017. Η κύρια φωτογραφία ξεκίνησε στην Αυστραλία στις 2 Μαΐου 2017. Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας έγιναν στα στούντιο Village Roadshow στο Gold Coast του Queensland, ενώ η παραγωγή πραγματοποιήθηκε επίσης στον Καναδά, την Ιταλία και το Μαρόκο.

Το Aquaman είχε την πρεμιέρα του στο Λονδίνο στις 26 Νοεμβρίου του 2018 και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Warner Bros Pictures στις Real D 3D, Dolby Cinema, IMAX και IMAX 3D στις 21 Δεκεμβρίου 2018. Στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου.

Λίγες μέρες μείναν νέα ταινία Βασιλιά Ατλαντίδας, Λίγες μέρες μείναν για την νέα ταινία με το Βασιλιά της Ατλαντίδας

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

ωραιο θα φαινεται σε 3d!

Flagship killer

Αντί να βγάλουν κανένα καλό Batman, βγάζουν ταινία για τον γκόμενο της wonder woman…. σημεία των καιρών!

Flagship killer

Επίσης η DC ξενέρωσε το σύμπαν όταν έκανε χαρούμενες φιλενάδες Batman και superman…
Αιώνια μάχη μεταξύ fan για το ποιος είναι πιο @@@ατος και πήγαν και τους έκαναν κουμπαρες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.