Μαγικά Χριστούγεννα με LG OLED TV 4Κ, δωροεπιταγές και δώρα

, Μαγικά Χριστούγεννα με LG OLED TV 4Κ, δωροεπιταγές και δώρα

Μαγικά Χριστούγεννα για όσους επιλέξουν μια LG OLED TV 4Κ από τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 έως και τη Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 ή μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων ή των δώρων, καθώς θα συνδυάσουν τη μαγική OLED εικόνα με μαγικά δώρα: μια pre-paid κάρτα αξίας έως και €1.000 και, ανάλογα το μοντέλο της τηλεόρασης, ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά LG Tone HBS-A100.

Οι σειρές που συμμετέχουν στη νέα προωθητική προσφορά της LG είναι οι OLED 4K W8, C8, B8 και Ε8. Συγκεκριμένα, από την 10η Δεκεμβρίου οι καταναλωτές θα παίρνουν με κάθε αγορά τα εξής δώρα:

Θέλετε κι εσείς να νιώσετε τη μαγεία της LG; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα μοντέλα των τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προσφορά! Οι σειρές που συμμετέχουν είναι οι OLED 4K W8, C8, B8 και Ε8 και συγκεκριμένα:

·Pre Paid Card αξίας 1.000€ και ακουστικά Tone HBS-A100 για το μοντέλο OLED77W8PLA
·Pre Paid Card αξίας 500€ και ακουστικά Tone HBS-A100 για τα μοντέλα OLED77C8PLA και OLED65W8PLA
·Pre Paid Card αξίας 300€ και ακουστικά Tone HBS-A100 για τα μοντέλα OLED65E8PLA, OLED65C8PLA, OLED65B8PLA
·Pre Paid Card αξίας 300€ για τα μοντέλα OLED55E8PLA, OLED55C8PLA και OLED55B8PLA

Οι τηλεοράσεις OLED 4K της LG αποτελούν μικρά έργα σύγχρονης ψηφιακής τέχνης τα οποία προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία θέασης και αυτά τα Χριστούγεννα είναι μια μοναδική ευκαιρία για να κάνετε το απόλυτα μαγικό δώρο σε εσάς και στα μάτια σας!

Για να συμμετέχετε στη Προωθητική ενέργεια καλείτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: LG 80111200900 (από σταθερό), 2104800564 (από κινητό) και δίνετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανεβάσετε σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς στο link, το οποίο θα σας δοθεί και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και η αποστολή των δώρων θα γίνεται με courier στο χώρο σας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

Πριν δύο χρόνια πήρα oled.. Μέσα σε 4 μήνες είχα βαρβάτο burn in κατά τα άλλα άψογες

Georgetsl

Το πρόβλημα με το burn in δεν έχει εξαλειφθεί στις oled όπου και είναι ένα μέγα μειονέκτημα τους από την στιγμή που ξοδεύεις μια περιουσία να αγοράσεις oled ,και δε θα το έκανα προσωπικά, και από την άλλην μεριά κοστίζουν πολύ παραπάνω σε σχέση με τις led …..νομίζω η μέση λύση είναι μία Qled σαμσουνγκ ή μια πολύ καλή led ….θεωρώ πεταμένα χρήματα για αγορά oled ….

Akis

Και εγώ φίλοι μου το ίδιο, ξοδεύεις μια περιουσία αγοράζεις oled για να πάθει burnin και να μην σε καλύψει καμία εγγύηση ρίχνοντας το φταίξιμο στον χρήστη γιατί είδα πολύ τηλεόραση λένε και δεν έκανα τον κύκλο καθαρισμού όπως επρεπε..

nwntas

Δεν υπαρχει burn in..Οποιος λεει τετοια ή δεν εχει ολεντ(αρα ας μεινει στην κατωτερη λεντ του)ή της εχει πεταξει τα ματια εξω καθε μερα με την ιδια εικονα μερα νυχτα,αρα αδυνατο..Μη λετε βλακειες αν δεν το κατεχετε το αθλημα..Ελεος πια..Ολοι οι ειδικοι λενε οτι δεν υπαρχει θεμα..Οι qled ειναι πανακριβες και κατωτερες κατα πολυ σε ολα πλυν της φωτεινοτητας που ειναι περιττη σαν τα σχολια σας..Τα βραβεια δοθηκαν φετος και μαντεψτε!!!??Τα πηραν ολα οι ολεντ!!!!!!!!Περαστικα σας και ξυδακια,ακομη και οι αρχαιες πλασμα ειναι καλυτερες απο τις λεντ..

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

νωντα μαλλον εσυ εισαι αλλου και δεν ξερεις τι σου γινεται αγορι μου…. δε λεει κανεις οτι οι oled δεν προσφερουν μακραν την καλυτερη εικονα! προβάλουμε ομως τις ανησυχίες μας για το φαινομενο burn in και την εκταση του! η ιδια η lg βρεθηκε σε πολύ άσχημη θεση οταν σε διεθνη εκθεση φετος στο Los Angeles το μοντελο στις 65 ιντσες πιάστηκε με burn in ! που ? σε εκθεση! φαντασου τι γινεται στα σπιτια….

εν παση περιπτωση ενοψη playstation 5 θελω να παρω oled και γω αλλα φοβαμαι πολυ.

nwntas

Τιαματ αγορακι μου μη φοβασαι παρε αφοβα!!!Ευτυχως ξερω πολυ καλα τι μου γινεται και ολοι εσεις που φοβαστε αδικαιολογητα ειστε στον κοσμο σας και δεν ξερετε που σας πανε τα τεσσερα..Το μονο προβλημα το εξηγησα πιο πανω..Αντε σας ανοιγω τα ματια τα ακουω και απο πανω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.