Ο Sylvester Stallone λέει αντίο στον ρόλο του Rocky Balboa

Sylvester Stallone Rocky Balboa Creed 2, Ο Sylvester Stallone λέει αντίο στον ρόλο του Rocky Balboa

Με το Creed 2 να κάνει αυτές τις μέρες την εμφάνισή του στους κινηματογράφους, ο “Sly” έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που ο Sylvester Stallone λέει αντίο στον ρόλο του ως “Rocky Balboa” και κρεμάει τα γάντια του για πάντα.

Το 2006 όλοι νομίζαμε ότι ο Sylvester Stallone θα σταματούσε μια για πάντα ως “Rocky Balboa”, όμως μετά απο μια δεκαετία περίπου γυρνάει με το Creed, στο οποίο δεν μάχεται άλλα είναι σε ρόλο μέντορα και βοηθάει τον γιο του μακαρίτη φίλου του Apollo, τον Adonis Creed. Η ταινία αγαπήθηκε απο τον κόσμο και άδικα ο Sylvester Stallone δεν κέρδισε το Όσκαρ Β΄Ανδρικού ρόλου.

Για όσους δεν γνωρίζουν η πρώτη ταινία του Rocky βγήκε το 1976 και μέχρι το 1990 είχε βγάλει άλλες τέσσερις, δηλαδή συνολικά πέντε ταινίες. Το 2006 ξανά γυρνάει με την ταινία Rocky Balboa και το 2015 έβγαλε το Creed το οποίο μετά απο αρκετές καλές κριτικές φέτος έβγαλε και το Creed 2 το οποίο θα είναι και για το τελευταίο για τον Sylvester Stallone ως “Rocky Balboa”.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manosz

Ε καιρός είναι πια…

Vladimiros

Φαινεται καλη ταινια..μαλλον θα παω να το δω αυτες τις μερες..τουλάχιστον το πρώτο Creed μαρεσε αρκετα εεε stallone εισαι.. Συγκινητικο παντος που σταματαει μια τοσο καλη ταινια που απο το πρωτο μεχρι και το τελευταίο το εχει δει πολλοις κοσμος…

NtinosMD

ενταξει, οτι ηταν να ξεζουμισει κανεις με ενα τετοιο story/plot το ξεζουμισε. Δειτε προς μερια star wars … φτανει με τη συνεχιση της ιστοριας. All good things come to an end, κ αν οχι, τοτε απλα χαλανε τη μαγεια των πρωτων. Σορρυ αλλα ετσι. Οπως και με το rambo ετσι επρεπε να τελειωσει κ το φρανσαις του ροκυ

Panos

NtinosMD, ποιος Ράμπο τέλειωσε??? 😂
Ο ίδιος ο Σταλόνε ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα του “RAMBO V” έχουν ξεκινήσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.