Sony BRAVIA THEATRE DAV-X10 εξαιρετικής μινιμαλ σχεδίασης

, Sony BRAVIA THEATRE DAV-X10 εξαιρετικής μινιμαλ σχεδίασηςΘέλετε εκπληκτικό ήχο surround και εικόνα που κόβει την ανάσα, χωρίς όμως να χαλάσετε την «καθαρή» εμφάνιση του χώρου σας; Η Sony έχει την απάντηση, με το κομψό και όμορφο σύστημα DAV-X10, σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, με «αόρατα» πλήκτρα ελέγχου που φωτίζονται όταν τα αγγίζετε. Το DAV-X10 προσφέρει εκπληκτικό ήχο που γεμίζει το χώρο, από δύο μόνο ηχεία και ένα μικρό σε μέγεθος subwoofer.

Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που παρέχει η Sony, το DAV-X10 εξασφαλίζει την απλούστερη δυνατή διαδικασία ρύθμισης και χειρισμού. Το DAV-X10 μπορεί ακόμα να επικοινωνήσει με το κινητό σας τηλέφωνο Sony Ericsson WALKMAN μέσω Bluetooth, επιτρέποντάς σας να παίξετε την αγαπημένη σας μουσική συλλογή με εκπληκτική καθαρότητα και ισχύ που θα γεμίσει το δωμάτιο.

Αν πιστεύετε ότι ακόμα και τα πιο κομψά συστήματα home theatre συνοδεύονται από καλώδια που περικυκλώνουν το χώρο σας προκειμένου να φτάσουν στα διάφορα ηχεία, το DAV-X10 έχει για εσάς άλλη μια έκπληξη: Προσφέρει εικονικό ήχο surround από μόνο δύο ηχεία μικρού μεγέθους, χάρη στην τεχνολογία S-Force PRO Front Surround της Sony.

Απλούστερος χειρισμός – και καλύτερη ποιότητα εικόνας – χάρη στην τεχνολογία BRAVIA Theatre Sync και τη σύνδεση HDMI
Χρησιμοποιώντας το DAV-X10 με High Definition τηλεοράσεις Sony “BRAVIA” μπορείτε, χάρη στην τεχνολογία BRAVIA Theatre Sync, να χειρίζεστε ολόκληρο το σύστημά σας με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Πατώντας το κουμπί play στο τηλεχειριστήριο του DAV-X10, η τηλεόραση θα ανοίξει και θα επιλέξει αυτόματα την σωστή είσοδο σήματος. Πατώντας το κουμπί off στο τηλεχειριστήριο, ολόκληρο το σύστημα θα κλείσει.

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο καλώδιο HDMI, το οποίο συνδέει το DAV-X10 με την τηλεόραση Sony BRAVIA. Η σύνδεση αυτή προσφέρει επίσης εικόνα υψηλής ποιότητας μέσω μιας διαδικασίας βελτίωσης της ανάλυσης (upscaling), η οποία εξασφαλίζει εικόνα ανώτερη από αυτή των συνηθισμένων δίσκων DVD. Με το DAV-X10 και μια High Definition τηλεόραση Sony “BRAVIA, θα δείτε – και θα ακούσετε – τη συλλογή DVD σας όπως ποτέ άλλοτε.

Το DAV-X10 είναι επίσης εξοπλισμένο με είσοδο για τη σύνδεση Sony DMPORT, μια αρθρωτή σύνδεση στην οποία μπορούν να προσαρτηθούν εξωτερικές συσκευές για τη λήψη αρχείων μουσικής ή ασύρματου σήματος. Το σύστημα συνοδεύεται από προσαρμογέα DMPORT για ασύρματη επικοινωνία Bluetooth (TDM-BT1), ο οποίος επιτρέπει στο σύστημά σας να λαμβάνει μουσική από συσκευές που υποστηρίζουν τεχνολογία Bluetooth. Τώρα, μπορείτε να μοιραστείτε τη μουσική σας συλλογή με όλους τους φίλους σας και με την οικογένειά σας, μέσω του DAV-X10.

Το σύστημα συνεργάζεται επίσης με MP3 players όπως το Sony Network WALKMAN, ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε και απευθείας μετάδοση (streaming) μουσικής που βρίσκεται αποθηκευμένη στον υπολογιστή VAIO σας μέσω του ασύρματου οικιακού σας δικτύου, χάρη σε μια γκάμα προαιρετικών προσαρμογέων DMPORT.

Το Sony DAV-X10 είναι επίσης, εξοπλισμένο με το σύστημα Portable Audio Enhancer, το οποίο εφαρμόζει ψηφιακή επεξεργασία σήματος τελευταίας γενιάς, βελτιώνοντας σημαντικά τον ήχο που προέρχεται από τα συμπιεσμένα αρχεία φορητών συσκευών αναπαραγωγής μουσικής.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.