Sony RHT-G series, Έπιπλα home cinema

Κομψή και ιδιαίτερα διακριτική, η σειρά RHT-G της Sony προσφέρει πολυκάναλο ήχο surround, έντεχνα κρυμμένο μέσα σε ένα έπιπλο τηλεόρασης. Αποτελεί την ιδανική λύση για όποιον επιθυμεί την εμπειρία του ποιοτικού home cinema χωρίς όμως εμφανή ηχεία και καλώδια. Το μοντέλο RHT-G950 έχει σχεδιαστεί για τηλεοράσεις 40-46 ιντσών, ενώ το RHT-G1550 είναι ιδανικό για 46-55 ίντσες. Το μοντέλο RHT-G550 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τηλεοράσεις με διαγώνιο από 32 έως 40 ίντσες.

, Sony RHT-G series, Έπιπλα home cinema

Τόσο, το RHT-G950 όσο, και το RHT-G1550 ενσωματώνουν διατάξεις ηχείων με δυνατότητα πολυκάναλου ήχου 5.1, ενώ η συνολική ισχύς εξόδου είναι αντίστοιχα 470 Watt και 550 Watt. Το μικρότερο μοντέλο RHT-G550 διαθέτει σύστημα ήχου 3.1 και συνολική ισχύ εξόδου 330 Watt.

Τα RHT-950 και RHT-550 είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εξοικονομούν χώρο. Οι πίσω τους γωνίες έχουν σχεδιαστεί, ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στη γωνία του δωματίου. Το εξαιρετικής ποιότητας γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και η γυάλινη επάνω επιφάνεια φροντίζουν για την καλαισθησία της συσκευής διατηρώντας συγχρόνως μια διακριτική εμφάνιση. Η προσεκτική τοποθέτηση και τακτοποίηση της καλωδίωσης στο πίσω μέρος της συσκευής δεν αφήνει τίποτα σε κοινή θέα.

Στο εσωτερικό της συσκευής ο προσανατολισμός των ηχείων έχει βελτιστοποιηθεί για το σύστημα του front surround ήχου. Η γωνία μεταξύ της κεντρικής και των περιφερειακών ηχητικών μονάδων έχει υπολογιστεί προσεκτικά ώστε να τονίζει τον διαχωρισμό των μπροστά και πίσω ηχητικών δρώμενων. Η πρόσφατα βελτιωμένη τεχνολογία S-Force PRO Front Surround, της Sony, συνεργάζεται άψογα με την διάταξη των ηχείων και δημιουργείται ένα πραγματικά εντυπωσιακό εφέ ήχου surround, το οποίο φαίνεται να αγκαλιάζει τον ακροατή χωρίς να είναι αναγκαία η παρουσία ηχείων στο πίσω μέρος του δωματίου.

, Sony RHT-G series, Έπιπλα home cinema

Η ψηφιακή ενίσχυση του ήχου και η επεξεργασία του σήματος με το σύστημα S-Master της Sony, εξασφαλίζει εξωπραγματική ακρίβεια αναπαραγωγής και έναν πλούσιο, λεπτομερή ήχο, απαλλαγμένο από κάθε ανεπιθύμητο θόρυβο. Χαρακτηριστικά όπως η απόσβεση των δονήσεων του υπο-γούφερ και μια ειδική λειτουργία ‘night mode’ με λιγότερα μπάσα και βαρύτητα στους διαλόγους, εξασφαλίζουν το ότι είτε δυνατά είτε χαμηλόφωνα, η μονάδα θα αποδίδει πάντοτε εξαιρετικής ποιότητας ήχο.

Με 12 δυνατότητες επιλογής τύπου ήχου (sound mode), από Movie, Sport and News μέχρι Rock, Jazz και Classic, το σύστημα ενίσχυσης είναι ευέλικτο και αποδίδει άριστα σε κάθε περίπτωση. Εκτός από το να απολαμβάνετε ποιοτικό ήχο στο home cinema και στα βιντεοπαιχνίδια σας, μπορείτε να ακούσετε και ραδιόφωνο, αφού η μονάδα διαθέτει ενσωματωμένο και ραδιοφωνικό δέκτη FM/AM.

Η χρήση των μοντέλων της σειράς RHT-G απλοποιείται με την τεχνολογία BRAVIA Sync, η οποία σας επιτρέπει να χειρίζεστε πολλές συσκευές A/V συνδεμένες σε θύρες HDMI με ένα τηλεχειριστήριο. Η λειτουργία One-Touch Play ενεργοποιεί την τηλεόραση και την μονάδα RHT-G, και συγχρόνως οποιοδήποτε player ή άλλη συσκευή είναι συνδεδεμένη μέσω HDMI επιλέγεται αυτόματα. Μέσω του System Audio Control μπορείτε να μεταβείτε από τα ηχεία της τηλεόρασης στον ήχο του RHT-G, ενώ η λειτουργία System Power Off απενεργοποιεί αυτόματα την μονάδα και τις συνδεδεμένες συσκευές μόλις κλείσετε την τηλεόρασή σας.

, Sony RHT-G series, Έπιπλα home cinema

Η ύπαρξη πληθώρας εισόδων εξασφαλίζει την ευελιξία και την ευχρηστία του RHT-G. Τρεις είσοδοι HDMI εξυπηρετούν κάθε σύνθεση συσκευών A/V περιλαμβανομένων player DVD ή Blu-ray Disc και PLAYSTATION 3. Ένα ειδικό Digital Media Port έχει σχεδιαστεί για να υπάρχει πρόσβαση σε μουσικά αρχεία από εξωτερικές πηγές όπως Walkman, υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή iPod.

Τα μοντέλα της σειράς RHT-G αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα μιας LCD τηλεόρασης BRAVIA, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Τα RHT-950 και RHT-1550 θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα τον Μάιο, και το RHT-550 τον Ιούλιο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.