Sony RHT-G900 | Ζωντανός ήχος που ταιριάζει με την τηλεόρασή σας

, Sony RHT-G900 | Ζωντανός ήχος που ταιριάζει με την τηλεόρασή σαςΖωντανός ήχος που ανταποκρίνεται στην ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων Sony BRAVIA – χωρίς να φαίνονται τα ηχεία. Αυτό υπόσχονται τα νέα συστήματα ήχου surround 5.1 καναλιών BRAVIA Theatre RHT-G900 και RHT-G1500, τα οποία ενσωματώνουν όλο το σύστημα ενίσχυσης ήχου και τα ηχεία που απαιτούνται για μια πλήρη κινηματογραφική εμπειρία μέσα σε μια κομψή βάση για την τηλεόρασή σας.

Τα συστήματα RHT-G900 και RHT-G1500 θα έχουν ιδιαίτερη απήχηση στους κατόχους τηλεοράσεων με επίπεδη οθόνη που συνήθως δεν σκέφτονται την αγορά κάποιου ηχοσυστήματος surround, λόγω του εξοπλισμού που απαιτείται, της πολυπλοκότητας που διακρίνει την εγκατάσταση και τη χρήση, ή απλά λόγω της ανάγκης ύπαρξης καλωδίων στο χώρο για την τροφοδοσία πέντε ηχείων και ενός subwoofer.

Όλα τα καλώδια, ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός επεξεργασίας και ενίσχυσης του ήχου και τα ηχεία βρίσκονται κρυμμένα μέσα στη βάση, ενώ ένα σύστημα διαχείρισης καλωδίων κρατά τα καλώδια πλήρως εκτός του οπτικού σας πεδίου – ενισχύοντας τη συνολική «καθαρή» εικόνα του συστήματος. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε ολόκληρο το σύστημά σας με ένα μόνο τηλεχειριστήριο, χάρη στην τεχνολογία ελέγχου BRAVIA Sync.

Sony RHT-G900
Κρυμμένο όμως στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα πλήρες σύστημα ήχου 5.1 καναλιών που αποδίδει συνολικά ισχύ 470W, χρησιμοποιώντας τεχνολογία S-Force PRO Front Surround για τη δημιουργία μιας πλήρους κινηματογραφικής εμπειρίας χωρίς να χρειάζεται να γεμίζετε το χώρο σας με ηχεία και καλώδια – απλές, καθαρές, κομψές γραμμές και εκπληκτικός ήχος surround. Η τεχνολογία S-Force PRO Front Surround δεν βασίζεται στην πρακτική της αντανάκλασης του ήχου στους τοίχους του σπιτιού, κάτι που σημαίνει οτι είναι πάντοτε αποτελεσματική, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το σχήμα του χώρου.

Η τεχνολογία BRAVIA Sync καθιστά δυνατό το χειρισμό ενός πλήρους συστήματος – συσκευή αναπαραγωγής DVD ή Blu-ray Disc, τηλεόραση BRAVIA και ηχοσύστημα surround – από ένα μόνο τηλεχειριστήριο, ενώ τρείς είσοδοι HDMI τροφοδοτούν την τηλεόραση με ήχο και εικόνα από το σύστημα ήχου. Για παράδειγμα, με το πάτημα του κουμπιού ‘play’ στο τηλεχειριστήριο, όλες οι συσκευές του συστήματός σας θα ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα η αναπαραγωγή της ταινίας σας θα ξεκινήσει άμεσα, με ήχο surround που πραγματικά σας περιβάλλει.

Το μοντέλο RHT-G900 είναι συμβατό με τις τελευταίες συσκευές αναπαραγωγής και τηλεοράσεις που υποστηρίζουν ανάλυση 1080p Full HD προσφέροντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Στην κατασκευή του προβλέπεται ακόμα και το να κρατά τους γείτονές σας χαρούμενους: Η έξυπνη σχεδίαση των δύο subwoofer με τα οποία είναι εξοπλισμένα τα νέα μοντέλα εξασφαλίζει ισχυρά μπάσα, απαλλαγμένα όμως από τους κραδασμούς που μεταδίδονται συνήθως στα πατώματα και τους τοίχους. Επιπρόσθετα, η νυκτερινή λειτουργία (night mode) ενισχύει με έξυπνο τρόπο τους διαλόγους και μειώνει τα μπάσα έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ήχο surround ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι έχουν ήδη κοιμηθεί.

Sony RHT-G1500
Το μοντέλο BRAVIA Theatre RHT-G1500 διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το RHT-G900, αλλά αποτελεί μια μεγαλύτερη σε μέγεθος μονάδα, σχεδιασμένη για τηλεοράσεις BRAVIA με διαγώνιο από 46 ως 52 ίντσες.

RHT-G900 και RHT-G1500
• Ένα πλήρες σύστημα home cinema με ήχο surround 5.1 καναλιών – ενσωματωμένο σε μια βάση τηλεόρασης!
• Καθαρό, έξυπνο και πρωτοποριακό: Γεμίστε το χώρο σας με πραγματικό ήχο surround και όχι με ακαταστασία και καλώδια.
• Τεχνολογία S-Force PRO Front Surround της Sony με προηγμένα ηχεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στη βάση.
• 11 προγράμματα ήχου που περιλαμβάνουν βελτιστοποίηση ήχου για κινηματογραφικές προβολές, σπορ, νέα, παιχνίδια, μουσική κλπ.
• Τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης ήχου S-Master της Sony που εξασφαλίζει ισχύ 5x70W, και επιπρόσθετα άλλα 120W για τα subwoofer (σύνολο 470W)
• Διπλά subwoofer με τεχνολογία ακύρωσης κραδασμών για εκπληκτικά μπάσα και νυκτερινή λειτουργία που προσφέρει εκπληκτικό ήχο ακόμα και σε χαμηλή ένταση.
• Τρείς είσοδοι HDMI, συμβατές με τα τελευταία format εικόνας ανάλυσης 1080p Full HD: συνδέστε όλες τις συσκευές αναπαραγωγής εικόνας σας στην τηλεόραση σας μέσω του RHT-G900 ή του RHT-G1500.
• Συμβατότητα με Dolby Digital, DTS kai Linear PCM 7.1 καναλιών (σε αναπαραγωγή Blu-ray Disc)
• Ευκολία στο χειρισμό, χάρη στην τεχνολογία BRAVIA Sync που επιτρέπει την ολοκληρωμένη διαχείριση των διαφόρων υποσυστημάτων
• Υποδοχή DIGITAL MEDIA PORT για σύνδεση με συσκευές WALKMAN® και άλλες συσκευές αναπαραγωγής MP3, κινητά τηλέφωνα και συσκευές Bluetooth και Wi-Fi, με τεχνολογία Portable Music Enhancer που αξιοποιεί στο έπακρο τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής.
• Εκπληκτική κατασκευή και γυαλιστερό φινίρισμα που δημιουργούν ένα έπιπλο υψηλής ποιότητας. Γυάλινη άνω επιφάνεια με φωτιζόμενες ενδείξεις.
• Δυνατότητα φιλοξενίας ως και 4 επιπρόσθετων συσκευών (συσκευές αναπαραγωγής/εγγραφής DVD, κουτιά set-top, κονσόλες παιχνιδιών κλπ.). Δυνατότητα ρύθμισης του ύψους του ραφιού (μόνο στο μοντέλο RHT-G900).
• Το μοντέλο RHT-G900 είναι σχεδιασμένο για χρήση με τηλεοράσεις BRAVIA LCD 40-46 ιντσών, ενώ το μοντέλο RHT-G1500 για χρήση με τηλεοράσεις BRAVIA 46-52 ιντσών.
• Αόρατο home theatre που προσφέρει την καθαρότερη δυνατή λύση στις απαιτήσεις για ήχο surround.
• Δέκτης FM με 20 προκαθορισμένες θέσεις (RDS)
• Διαστάσεις (ΠxΥxΒ): RHT-G900 1115x500x400 mm, RHT-G1500 1550x400x400 mm

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.