Sony STR-DA6400ES, Δικτυακός ραδιοενισχυτής με DLNA

O πιστοποιημένος σύμφωνα με το πρότυπο δικτύωσης συσκευών της Digital Life Network Alliance (DLNA) Sony STR-DA6400ES απελευθερώνει το HD video από τα στενά όρια του καθιστικού σας. Σαν server, έχει το πλεονέκτημα να μεταφέρει μουσική με ψηφιακό σήμα από αναλογικές πηγές ήχου, είτε πρόκειται για δίσκους βινυλίου, είτε CD ή κασσέτες, σε άλλες συσκευές γεφυρώνοντας έτσι το χάσμα μεταξύ του αναλογικού σας σήματος και των ψηφιακών σας συσκευών.

, Sony STR-DA6400ES, Δικτυακός ραδιοενισχυτής με DLNA

Μέσω του DLNA μπορείτε να μεταφέρετε μουσική, ψηφιακές φωτογραφίες και βίντεο τα οποία είναι αποθηκευμένα σε έναν συμβατό υπολογιστή ή σε έναν home media server.

Εκτός από τα αρχεία στο PC, ο STR-DA6400ES μπορεί να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και να συνδεθεί απευθείας με τις διαδικτυακές ραδιοφωνικές υπηρεσίες SHOUTcast και Last FM, φέρνοντας στο σπίτι σας μια πληθώρα μουσικών επιλογών – χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε τον υπολογιστή σας. Κάθε μορφή ηχητικού σήματος, περιλαμβανομένου και του Internet radio, μπορεί να διανεμηθεί μέχρι και σε τρία διαφορετικά δωμάτια ταυτόχρονα, ενώ βίντεο μπορεί να σταλλεί σε μια δεύτερη ζώνη και να ελεγχθεί από ένα user interface με γραφικά (Graphical User Interface – GUI) αφιερωμένο στην δεύτερη αυτή ζώνη.

Ο πολυκάναλος 7.1 ραδιοενισχυτής Sony STR-DA6400ES διαθέτει έξι εισόδους HDMI, προσφέροντας αξεπέραστη ευελιξία. Μία είσοδος HDMI βρίσκεται στην εμπρόσθια όψη για μεγαλύτερη ευκολία και είναι ιδανική για συσκευές όπως οι HD βιντεοκάμερες. Η αυξημένη συνδεσιμότητα της συσκευής συμπληρώνεται με δύο εξόδους HDMI, οι οποίες υποστηρίζουν 1080/24P, x.v.Colour και Deep Colour από Blu-ray Disc.

, Sony STR-DA6400ES, Δικτυακός ραδιοενισχυτής με DLNA

Ο STR-DA6400ES διαθέτει εκπληκτική ικανότητα ανάδειξης του Full HD audio, όπως είναι προφανές και από τα επιμέρους χαρακτηριστικά του. Ο χώρος σας θα γεμίσει με εκπληκτικό ήχο κινηματογραφικής ποιότητας χάρη στην δυνατότητα αποκωδικοποίησης Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS HD Master Audio και DTS High Resolution Audio, που συμπληρώνει με ιδανικό τρόπο η επεξεργασία του ηχητικού σήματος από το σύστημα HD Digital Cinema Sound της Sony, που φέρνει στο σπίτι σας μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία.

Το αυτόματο σύστημα ισοστάθμισης του ήχου Digital Cinema Auto-Calibration εξασφαλίζει ένα τέλειο αποτέλεσμα, εκτελώντας μικρορυθμίσεις, ώστε η στάθμη εξόδου από τα 7.1 κανάλια του ραδιοενισχυτή να προσαρμοστεί με τα ηχεία σας, την διαρύθμιση του χώρου, ακόμα και με την θέση ακρόασης.

O Sony STR-DA6400ES θα είναι διαθέσιμος στην αγορά από τον Μάιο του 2009.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.