Star Wars: Episode VIII έρχεται 26 Μαΐου του 2017

Μετά το The Force Awakens του J.J. Abrams, μαθαίνουμε ότι η δεύτερη ταινία από την νέα τριλογία του Star Wars Episode VIII, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Μαΐου του 2017, δηλαδή 40 χρόνια και μια μέρα μετά το πρώτο film A New Hop, που έκανε πρεμιέρα το 1977.

Ο CEO της Disney, Bob Iger επιβεβαίωσε επίσης ότι σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Star Wars: Episode VIII, θα είναι ο Rian Johnson, που είχε σκηνοθετήσει το Looper. Αν και γνωρίζαμε ήδη ότι θα αναλάβει ο Johnson, είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνεται επίσημα.

Μεταξύ αυτών θα δούμε το πρώτο standalone Star Wars film, το οποίο είναι γνωστό ως Rogue One και έχει προγραμματιστεί για 16 Δεκεμβρίου του 2016. Θα σκηνοθετηθεί από τον Gareth Edwards (Godzilla) σε σενάριο του Chris Weitz (Antz, The Golden Compass). Η Felicity Jones από το The Theory of Everything, είναι η μόνη που έχει επιβεβαιωθεί για το cast του Rogue One.

star wars episode viii, Star Wars: Episode VIII έρχεται 26 Μαΐου του 2017

star wars episode viii, Star Wars: Episode VIII έρχεται 26 Μαΐου του 2017

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games EA EA Games PlayStation 4

Το Star Wars Squadrons δε θα είναι blockbuster, το μαρτυράει και η τιμή του

Το Star Wars Squadrons είναι μία πλήρης single-player και multi-player εμπειρία, όμως η EA ξέρει πως δεν πρόκειται για blockbuster.

Internet featured Star Wars

Σπίτι Star Wars για ένα ταξίδι σε κάποιον πολύ μακρινό γαλαξία, με 443€ η βραδιά

Στη Florida άνοιξε τις πόρτες του και είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση ένα σπίτι με θέμα το Star Wars. Έχει 9 υπνοδωμάτια και δέχεται μέχρι 16 επισκέπτες.

Internet Star Wars

Kenobi: Η νέα Star Wars σειρά της Disney+ με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor

Η τελευταία προσθήκη στο σύμπαν του Star Wars θα είναι η σειρά Kenobi, η οποία θα αφορά τον Obi-Wan Kenobi, και θα προβληθεί στη Disney+.

Gear featured Star Wars

Star Wars Instant Pots: Ηλεκτρικές κατσαρόλες από άλλο γαλαξία

Μία εταιρεία κατασκευής σκευών μαγειρικής δημιούργησε τη σειρά Star Wars Instant Pots, η οποία φέρνει τη δύναμη στα χέρια του μάγειρα.